Μπάγερν : Παρακολουθεί στενά τον Πέδρο Πόρο της Σπόρτινγκ

Στην λίστα της Μπάγερν βρίσκεται ο 22χρονος Ισπανός δεξιός μπακ της Σπόρτινγκ, Πέδρο Πόρο ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Μπάγερν : Παρακολουθεί στενά τον Πέδρο Πόρο της Σπόρτινγκ

Αλλαγές θα υπάρξουν το καλοκαίρι στο ρόστερ και ιδιαίτερα στην άμυνα της Μπάγερν Μονάχου. Σε αυτό το πλαίσιο, οι Βαυαροί έχουν στα «ραντάρ» τους τον Πέδρο Πόρο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο 22χρονος δεξιός μπακ, ο οποίος είναι διεθνής με την εθνική Ισπανίας του Λουίς Ενρίκε έφθασε στην Πορτογαλία το 2020 και έκτοτε έχει τραβήξει τα βλέμματα κυρίως ισπανικών συλλόγων. Σύμφωνα με την A Bola, οι εμφανίσεις του με τα χρώματα της Σπόρτιγνκ κέντρισαν το ενδιαφέρον των ανθρώπων και της Μπάγερν.

Οι πρωταθλητές Πορτογαλίας, οι οποίοι βρίσκονται έξι βαθμούς πίσω από την Πόρτο, αναμένεται να πουλήσουν το καλοκαίρι τους Παλίνια και Νούνιες αντί 30 και 40 εκατομυρίων ευρώ αντίστοιχα.

Υπό αυτό το πρίσμα, η Σπόρτινγκ είναι θετική στο να παραχωρήσει και τον Πέδρο Πόρο στην Μπάγερν αλλά για ένα ποσό της τάξεως των 30 εκατομμυρίων ευρών, με τις δύο ομάδες να έχουν δημιουργήσει μια βάση για τις συνομιλίες τους