«Βράζει» η Γιουβέντους, επεισόδιο Αλέγκρι με Ντιμπάλα

Τεντωμένα είναι τα νεύρα στη Γιουβέντους μετά τον αποκλεισμό από τη Βιγιαρεάλ και είναι χαρακτηριστικό πως ο Αλέγκρι είχε καυγά με τον Ντιμπάλα.

«Βράζει» η Γιουβέντους, επεισόδιο Αλέγκρι με Ντιμπάλα

Ο Γιουβέντους αποκλείστηκε από τη Βιγιαρεάλ από τη συνέχεια του Champions League με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν αρκετά προβλήματα στο εσωτερικό της ομάδας. Είναι μία χρονιά που δεν της πηγαίνει καθόλου καλά, αφού και στην Ιταλία βρίσκεται επτά βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο Μίλαν.

Όλα αυτά έχουν φέρει αρκετή γκρίνια στο εσωτερικό της και τα νεύρα είναι τεντωμένα. Χαρακτηριστικό είναι το επεισόδιο που έλαβε χώρα με πρωταγωνιστή τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και τον Πάουλο Ντιμπάλα. Ο ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους πήγε στο γραφείο του προπονητή του μαζί με τον Κουαδράδο προκειμένου να τον ρωτήσουν αν τους υπολόγιζε για το παιχνίδι με τη Σαλερνιτάνα.

Ο Ντιμπάλα μάλιστα ζήτησε από τον προπονητή του και περισσότερες ώρες ελευθερίας σχετικά με το πρόγραμμα των προπονήσεων. Κάπως έτσι οι τόνοι δεν άργησαν να ανέβουν και η κουβέντα μεταξύ των δύο ανδρών να μετατραπεί σε καυγάς. Να σημειώσουμε πως είναι ανοιχτό το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή.