Οι πέντε επιχειρηματίες/εταιρίες που επιδιώκουν την αγορά της Τσέλσι

Το κορυφαίο ειδησεογραφικό πρακτορείο «Reuters» αποκάλυψε τους υποψήφιους πλειοδότες που γνωστοποίησαν ότι επιδίωξή τους είναι η αγορά της Τσέλσι.

Οι πέντε επιχειρηματίες/εταιρίες που επιδιώκουν την αγορά της Τσέλσι

Η Τσέλσι βρίσκεται υπό καθεστώς πώλησης εδώ και καιρό λόγω της αποχώρησης του Ρομάν Αμπράμοβιτς μετά την ρωσική στρατιωτική εισβολή στην Ουκρανία.

Το κορυφαίο ειδησεογραφικό πρακτορείο «Reuters» γνωστοποίησε τους πέντε πρώτους επιχειρηματίες/εταιρίες/fund που επιδιώκουν να αγοράσουν την Τσέλσι.

*** Ο πρώτος είναι ο Τούρκος επιχειρηματίας Μουχσίν Μπαϊράκ, ο οποίος ενημέρωσε ότι είχε 1 δις λίρες μετρητά για να κατατεθούν άμεσα και αν χρειαζόταν μεγαλύτερο ποσό, τότε είχε τη δυνατότητα να πάρει δάνειο.

*** Ο δεύτερος είναι ο Βρετανός κατασκευαστής ακινήτων, Νικ Κάντι, ο οποίος μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι στο Δ.Σ. θα προτιμούσε να υπάρχει και εκπρόσωπος των φιλάθλων των Λονδρέζων. Στο πλευρό του είναι και ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της Τσέλσι, αλλά και πρώην προπονητής της, Τζιανλούκα Βιάλι.

*** Ο τρίτος είναι ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου, Σεμπάστιαν Κόου μαζί με τον πρώην πρόεδρο της Λίβερπουλ, Μάρτιν Μπρότον.

*** Ο τέταρτος είναι η οικογένεια Ρίκετς που έχει την αμερικανική ομάδα μπέιζμπολ Σικάγο Καμπς και ο ιδρυτής της Citadel, Kεν Γκρίφιν.

*** Ο πέμπτος είναι ο Ελβετός μεγιστάνας Χάνγιοργκ Βάις.