Ο Ράσφορντ για τη χειρονομία του προς φίλους της Γιουνάιτεντ: «Μια βδομάδα με απειλούν!» (vid)

O Mάρκους Ράσφορντ τοποθετήθηκε για τον σάλο που προκλήθηκε με βίντεο που τον παρουσιάζει να κάνει χειρονομιία κατά φίλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά τον αποκλεισμό από την Ατλέτικο Μαδρίτης, σημειώνοντας ότι «Εδώ και μια εβδομάδα δέχομαι απειλές»...

Ο Ράσφορντ για τη χειρονομία του προς φίλους της Γιουνάιτεντ: «Μια βδομάδα με απειλούν!» (vid)

Ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν διάγει τις καλύτερες της ημέρες είναι προφανές.

Εκτός Champions League στην φάση των «16», με εντός έδρας αποκλεισμό από την Ατλέτικο Μαδρίτης και στην 5η θέση της βαθμολογίας της Premier League.

To «βαρύ» κλίμα από την 5η σερί άτιτλη σεζόν (κάτι πρωτοφανές εδώ και 40 χρόνια!) έγινε ...ασήκωτο λόγω των κατηγοριών εναντίον του Μάρκους Ράσφορντ ότι προέβη σε χειρονομία κατά οπαδών της ομάδας, μετά τη ρεβάνς με τους Ισπανούς, όταν εκείνος κι οι συμπαίκτες του άκουσαν τη γιούχα των συγκεντρώμενων φίλων τους, έξω από το γήπεδο.

Σε video μάλιστα, που κυκλοφόρησε στα social media απεικονίζεται ο Μάρκους Ράσφορντ, ο οποίος μετά τα σχόλια κάποιων οπαδών φάνηκε να τους πλησιάζει και αφού συνομίλησε με έναν άνδρα της ασφάλειας να κάνει χειρονομίες πριν αποχωρήσει...

Ο 24χρονος, διεθνής, Άγγλος επιθετικός, μετά τον χαμό που προκάλεσαν οι εικόνες, απάντησε με ανάρτησή του στο Twitter, υποστηρίζοντας πως προκλήθηκε, ενώ αποκάλυψε επίσης, πως δέχεται τις τελευταίες μέρες απειλές.

«Ένα video μπορεί να ζωγραφίσει χίλιες λέξεις και σε αυτή την περίπτωση να οδηγήσει σε ανακριβείς πληροφορίες που κοινοποιούνται στα social media. Παιδιά εδώ και εβδομάδες με ενοχλούν, με απειλούν, με κατακρίνουν και χθες το βράδυ τα συναισθήματά μου με κυρίευσαν. Είμαι άνθρωπος.

Το να διαβάζεις και να ακούς αυτά τα πράγματα για τον εαυτό σου κάθε μέρα σε κουράζει. Κανείς δεν είναι πιο αυστηρός για την απόδοσή μου από εμένα. Αλλά αυτό που βλέπετε σε αυτό το video είναι εκτός πλαισίου.

Με ενοχλούσαν από τη στιγμή που πάτησα το πόδι μου έξω, με προσέβαλαν και όχι μόνο με στόχο το ποδόσφαιρο. Ο κόσμος έψαχνε μια αντίδραση από εμένα. Τα τηλέφωνα ήταν έτοιμα. Φυσικά, έπρεπε να είχα περάσει κατευθείαν και να το αγνοούσα, αυτό πρέπει να κάνουμε σωστά;", έγραψε χαρακτηριστικά στη δημοσίευσή του.