Μπαρτσελόνα: Τριπλό «χτύπημα» ενόψει καλοκαιριού

Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζει ήδη την αντεπίθεσή της ενόψει της επόμενης σεζόν και χωρίς να χάσει χρόνο έχει ήδη «κλείσει» τρεις μεταγραφές πριν από το καλοκαίρι.

Μπαρτσελόνα: Τριπλό «χτύπημα» ενόψει καλοκαιριού

Η Μπαρτσελόνα δεν χάνει χρόνο για να προετοιμαστεί για την σεζόν 2022/23, καθώς ο καταλανικός σύλλογος στοχεύει να επιστρέψει στην διεκδίκηση του τίτλου μετά από μια ανεπιτυχή χρονιά. Έτσι ο σύλλογος έχει ουσιαστικά «κλείσει» τρεις μεταγραφές πριν το καλοκαίρι.

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, εκμεταλλεύτηκε για ακόμη μια φορά την αγορά των ελεύθερων παικτών και συμφώνησε με τους Αντρέας Κρίστενσεν της Τσέλσι και Φρανκ Κεσιέ της Μίλαν, ενώ κοντά στην Βαρκελώνη είναι και ο Μαζράουι του Άγιαξ.

Τα συμβόλαια και των τριών ποδοσφαιριστών με τις ομάδες τους ολοκληρώνονται τον Ιούνιο και όπως και πέρσι με τους Γκαρσία, Ντεπάι και Αγκουέρο η Μπαρτσελόνα αναμένεται να επωφεληθεί από το παραπάνω γεγονός.

Ιδιαίτερα η μεταγραφή του Κεσιέ θεωρείται μεγάλη νίκη στις τάξεις των «μπλαουγκράνα» κυρίως λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που υπήρχε για τον Ιβοριανό από Αγγλικούς συλλόγους.

Την ίδια ώρα, στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα είναι ακόμη ένας αμυντικός που μένει ελεύθερος από την Τσέλσι. Ο λόγος για τον αρχηγό των «μπλε», Σέζαρ Αθπιλικουέτα ο οποίος παρουσιάζεται θετικός σε μια ενδεχόμενη επιστροφή στην Ισπανία.