Ζουμά: Διώκεται ποινικά αυτός και ο αδερφός του για βιαιοπραγία σε γάτα

Ο Κερτ Ζουμά διώκεται ποινικά για τη βίαιη συμπεριφορά κατά της γάτας του.

Ζουμά: Διώκεται ποινικά αυτός και ο αδερφός του για βιαιοπραγία σε γάτα

Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη θα βρεθεί ο Κερτ Ζουμά για τη βίαιη συμπεριφορά κατά της ίδιας του της γάτας. Ο Γάλλος αμυντικός της Γουέστ Χαμ διώκεται ποινικά, σύμφωνα με το Sky Sports, όπως επίσης και ο αδερφός του, Γιοάν (που παίζει σε ερασιτεχνική ομάδα της Αγγλίας), για ένα βίντεο στο οποίο κακομεταχειρίζονταν το δύστυχο τετράποδο.

Ήδη εδώ και αρκετές εβδομάδες ο οργανισμός προστασίας των ζώων, που μάλιστα κίνησε τις διαδικασίες ώστε να διωχθούν ποινικά οι δράστες, επενέβη και πήρε τις δύο γάτες από την οικία του μεταφέροντάς τις σε ασφαλές περιβάλλον. Ακόμη δεν έχει οριστεί δικάσιμος για τους αδερφούς Ζουμά.

Ο Γάλλος διεθνής μετά το περιστατικό συνεχίζει να αγωνίζεται στην Γουέστ Χαμ, ωστόσο αντιμετωπίζεται με αποδοκιμασίες από τους περισσότερους φιλάθλους, ακόμη και της ίδιας της ομάδας του. Εκείνος έχει παραδεχτεί πως η συμπεριφορά του ήταν απαράδεκτη και έχει απολογηθεί πολλές φορές δημοσίως, ωστόσο πλέον θα κληθεί να λογοδοτήσει και στον ιδιαίτερα αυστηρό νόμο για την προστασία των ζώων.