Τσέλσι: Με πούλμαν και 10 ώρες ταξίδι στο Μίντλεσμπρο για το ματς Κυπέλλου (19/3)

Οι κυρώσεις στον Ρομάν Αμπράμοβιτς έχουν επιπτώσεις πλέον στην Τσέλσι ακόμη και στα εκτός έδρας παιχνίδια της στην Αγγλία! Δέκα ώρες ταξίδι οδικώς για να παίξει το Σάββατο (19/3) στο Μίντλεσμπρο.

Τσέλσι: Με πούλμαν και 10 ώρες ταξίδι στο Μίντλεσμπρο για το ματς Κυπέλλου (19/3)

Το Σάββατο (19/3) η Τσέλσι δοκιμάζεται στο Μίντλεσμπρο με την ομώνυμη ομάδα για το Κύπελλο. Η απόφαση που πάρθηκε είναι να πάει η αποστολή των Λονδρέζων με το πούλμαν έως το Μίντλεσμπρο και να κάνει ένα ταξίδι 10 ωρών!

Οι κυρώσεις προς το πρόσωπο του Ρομάν Αμπράμοβιτς λόγω της στρατιωτικής ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία έχει περιορίσει πλέον τα οικονομικά της Τσέλσι.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να ξοδέψει πάνω από 20 χιλιάδες λίρες στα εκτός έδρας παιχνίδια, είτε στην Αγγλία, είτε εκτός Νησιού. Στο Λιλ που θα παίξει την Τετάρτη (16/3), είχε πληρώσει τα αεροπορικά εισιτήρια, προτού επιβληθούν κυρώσεις.

Κατά συνέπεια, αναγκαστικά ορισμένα ταξίδια θα πρέπει να τα κάνει με πούλμαν και όχι με αεροπλάνο, καθώς μόνο έτσι δεν θα υπερβεί το όριο των 20 χιλιάδων λιρών για τα έξοδα που απαιτούνται για εκτός έδρας αποστολές (εισιτήρια, ξενοδοχεία κλπ).