Γαλατασαράι-Μπεσίκτας 2-1: Νίκη «χρυσάφι» για την ομάδα του Ομάρ

Μεγάλη νίκη για τη Γαλατασαράι που επικράτησε με σκορ 2-1 της Μπεσίκτας και ξέφυγε από την τελευταία τετράδα της βαθμολογίας.

Γαλατασαράι-Μπεσίκτας 2-1: Νίκη «χρυσάφι» για την ομάδα του Ομάρ

Η Γαλατασαράι ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης. Η ομάδα του Ομάρ Ελαμπντελαουί επικράτησε με 2-1 της μεγάλης αντιπάλου της, Μπεσίκτας και απομακρύνθηκε από τη ζώνη του υποβιβασμού της Super Lig.

Ο άνθρωπος που έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο για να φτάσει στη νίκη η Γαλατά ήταν ο Ακτούρκογλου, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε δύο μπαλιές του Μοχάμεντ στο 22' και στο 32' και σκόραρε με ένα σουτ και μία κεφαλιά για να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στην Γαλατασαράι.

Η Μπεσίκτας κατάφερε να μειώσει με τον Γιλμάζ στο 85ο λεπτό, αλλά στο χρόνο που απέμενε δεν πρόλαβε να κάνει κάτι για να αλλάξει τη μοίρα της. Η Γαλατασαράι με αυτή τη νίκη ανέβηκε στην 11η θέση της βαθμολογίας και άφησε πίσω της 9 βαθμούς την τελευταία τετράδα.

Η Μπεσίκτας από την πλευρά της έμεινε στο -5 από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Με τη Γαλατασαράι αγωνίστηκε βασικός ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η βαθμολογία