Bundesliga: Ο Φέλιξ Μάγκατ νέος προπονητής στη Χέρτα Βερολίνου

Ο Φέλιξ Μάγκατ είναι ο νέος τεχνικός της Χέρτα Βερολίνου από το βράδυ της Κυριακής (13/3), μετά το «διαζύγιο» της ομάδας με τον Ταϊφούν Κορκούτ.

Bundesliga: Ο Φέλιξ Μάγκατ νέος προπονητής στη Χέρτα Βερολίνου

Από το κακό στο χειρότερο οδεύει η Χέρτα στο γερμανικό πρωτάθλημα, με την ομάδα του Βερολίνου να βρίσκεται πλέον καθηλωμένη στην προτελευταία θέση της κατάταξης και να κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό.

Οι ιθύνοντες του γερμανικού κλαμπ αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μια κίνηση με την ελπίδα να... ταρακουνήσουν τα πράγματα στην ομάδα, τερματίζοντας τη συνεργασία τους με τον προπονητή Ταϊφούν Κορκούτ.

Ο αντικαταστάτης του δεν άργησε να βρεθεί, καθώς λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα το βράδυ της Κυριακής (13/3) η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε την πρόσληψη του -τρις πρωταθλητή Γερμανίας- Φέλιξ Μάγκατ!

O 68χρονος τεχνικός, ο οποίος έχει πανηγυρίσει τον τίτλο στους πάγκους της Μπάγερν (2005, 2006) και της Βόλφσμπουργκ (2009), επιστρέφει σε γερμανικό πάγκο ύστερα από 10 ολόκληρα χρόνια και συγκεκριμένα μετά το 2012 όταν ήταν ξανά προπονητής στους «λύκους».

«Το βιογραφικό του Φέλιξ Μάγκατ μιλάει από μόνο του. Βρήκαμε έναν προπονητή που έχει αποδείξει πως διαθέτει την εμπειρία που χρειάζεται ούτως ώστε να μας βοηθήσει σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει», δήλωσε για την πρόσληψη Μάγκατ ο αθλητικός διευθυντής της Χέρτα, Φρέντι Μπόμπιτς.