Νίκη με αλλαγές για τη Γάνδη πριν από τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ

Η Γάνδη επικράτησε εκτός έδρας της Μπέερσοτ για τη Jupiler Pro League, λίγες μέρες πριν από τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ για το Conference League.

Νίκη με αλλαγές για τη Γάνδη πριν από τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ

Σημαντική νίκη στην προσπάθειά της να μπει «σφήνα» στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας στο βελγικό πρωτάθλημα πήρε την Κυριακή (13/3) η Γάνδη, η οποία επικράτησε εκτός έδρας της Μπέερσοτ με σκορ 2-0 για τη Jupiler Pro League.

Ο προπονητής της βελγικής ομάδας Χάιν Βανχάζεμπρουκ προχώρησε σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, καθώς πέντε ποδοσφαιριστές που είχαν αγωνιστεί στο ματς της Τούμπας αυτή τη φορά έμειναν στον πάγκο.

Η Γάνδη, η οποία λειτούργησε άψογα στο ανασταλτικό κομμάτι και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, προηγήθηκε στο 44' με τον Ντε Σαρτ και «κλείδωσε» το ματς στο 65' με γκολ του Λέμαγιτς για το τελικό 0-2, παίρνοντας αυτό που ήθελε χωρίς να... ιδρώσει.

Με τη νίκη αυτή η αντίπαλος του ΠΑΟΚ έχει πλέον 55 βαθμούς και βρίσκεται στο -1 από την 4η της βαθμολογίας Άντβερπ και στο -3 από την 5η της κατάταξης Άντερλεχτ, δίνοντας μάχη για την είσοδό της στα πλέι οφ.