Τούχελ: «Αν δεν έχουμε αεροπλάνο, θα οδηγήσω εγώ το mini-bus για να πάμε στη Λιλ!»

O Tόμας Τούχελ απάντησε με χιούμορ στις ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Τσέλσι, μετά τις κυρώσεις που της έχουν επιβληθεί λόγω του Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Τούχελ: «Αν δεν έχουμε αεροπλάνο, θα οδηγήσω εγώ το mini-bus για να πάμε στη Λιλ!»

Η Τσέλσι δεινοπαθεί τις τελευταίες μέρες μετά τους περιορισμούς που της έχουν επιβληθεί, λόγω της παρουσίας του Ρομάν Αμπράμοβιτς στην ιδιοκτησία της και τους δεσμούς του με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Όπως ήταν φυσικό, ο Τόμας Τούχελ δέχθηκε βροχή ερωτήσεων για το θέμα ενόψει του επαναληπτικού κόντρα στη Λιλ για το Champions League, με τον Γερμανό τεχνικό να απαντάει με χιούμορ στα ερωτήματα που του τέθηκαν.

Χαρακτηριστικά, όταν ρωτήθηκε για πιθανή αδυναμία των «μπλε» να ταξιδέψουν αεροπορικώς στη Γαλλία, ο Τούχελ απάντησε: «Έχουμε αεροπλάνο, αλλά αν δεν είχαμε θα οδηγούσα εγώ το mini-bus»!

Και πρόσθεσε ο κόουτς της λονδρέζικης ομάδας: «Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που βλέπω σε καθημερινή βάση και ανησυχούν, δουλεύουν δεκαετίες εδώ. Δεν είναι τόσο διάσημοι, αλλά ανησυχούν για το άμεσο μέλλον, αναρωτιούνται αν τα πράγματα θα είναι εντάξει. Συνεπώς για αυτούς τους ανθρώπους, είναι σημαντικό να επιδεικνύω την κατάλληλη συμπεριφορά»

Όσο αφορά το μέλλον του, ο Γερμανός ξεκαθάρισε μεν πως δεν πρόκειται να αποχωρήσει μέχρι το τέλος της σεζόν από τον πάγκο της Τσέλσι, όμως άφησε και μια πιθανότητα για το αντίθετο: «Πρέπει να πηγαίνουμε μέρα με τη μέρα, διότι η κατάσταση μπορεί να αλλάξει».