Βερόνα – Νάπολι 1-2: «Καθάρισε» ο Oσιμέν (highlights)

Η Νάπολι δίχως να εντυπωσιάσει με την απόδοσή της, έφυγε με το «διπλό» (0-1) από την έδρα της Βερόνα επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα της Serie A.

Βερόνα – Νάπολι 1-2: «Καθάρισε» ο Oσιμέν (highlights)

Με ουσιαστικό ποδόσφαιρο και χωρίς να χαρίσει έντονες στιγμές θεάματος η Νάπολι πέρασε από το «Μπεντεγκόντι» με 1-2 επί της κατώτερης συνολικά Βερόνα, πήρε το «τρίποντο» που επιδίωκε και επέστρεψε στις νίκες στη Serie A, ανακάμπτοντας άμεσα από την ήττα απέναντι στην Μίλαν.

Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι έπιασε από νωρίς δουλειά ανοίγοντας το σκορ στο 14ο λεπτό, όταν ο Πολιτάνο βρήκε χώρο από τα δεξιά και έκανε τη σέντρα στο ύψος της μικρής περιοχής, με τον Οσιμέν να πετάγεται και να νικάει τον Μοντιπό με κεφαλιά για να γράψει το 1-0 για τους «παρτενοπέι».

Η μέρα φάνηκε να ανήκει στον 23χρονο Νιγηριανό, ο οποίος στο 71’ εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική ενέργεια του Ντι Λορένζο, ο οποίος με κούρσα έφτασε στη γραμμή του άουτ και του έκοψε προς τα πίσω για να κάνει ξεμαρκάριστος το 0-2 και να… καθαρίζει το ματς.

Η Βερόνα που μέχρι εκείνο το σημείο δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία των φιλοξενούμενων, εκμεταλλεύτηκε τη χαλάρωση που τους διακατείχε και μέσα σε 6 λεπτά βρήκε γκολ με τον Φαραόνι να πιάνει μια όμορφη κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, να νικάει τον Οσπίνα και να μειώνει σε 2-1, δίχως ωστόσο να κάνει άλλη ουσιαστική ευκαιρία στο υπόλοιπο του παιχνιδιού.

Η βαθμολογία: