Ποτσετίνο: «Λυπημένος για ό,τι έζησα σήμερα στο Παρκ Ντε Πρενς...»

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, παρά τη νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν επί της Μπορντό δεν έκρυψε την δυσαρέσκεια του για τις αποδοκιμασίες των οπαδών προς την ομάδα του, λόγω του αποκλεισμού από την Ρεάλ Μαδρίτης στους «16» του Champions League

Ποτσετίνο: «Λυπημένος για ό,τι έζησα σήμερα στο Παρκ Ντε Πρενς...»

Η νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν με 3-0 επί της Μπορντό για την Ligue 1 δεν ήταν αρκετή για να αλλάξει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Παρί Σεν Ζερμέν μετά τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης στους «16» του Champions League.

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο ήταν απογοητευμένος αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τους «Γιρονδίνους», λόγω των αποδοκιμασιών του κοινού των Παριζιάνων στο «Παρκ Ντε Πρενς» και δεν το έκρυψε, στις δηλώσεις του:

«Νιώθω λυπημένος για αυτό που έζησα σήμερα το απόγευμα στο Παρκ Ντε Πρενς», ανέφερε μεταξύ άλλων για το σημερινό παιχνίδι ο Αργεντινός τεχνικός.

«Το παρόν είναι το μόνο που μπορώ να αντιμετωπίσω. Ως προς το μέλλον. Θα είναι αυτό που θα είναι. Παίζουμε για να ανταγωνιστούμε και να κερδίσουμε. Είναι ένα σκληρό χτύπημα να αποκλειστείς από το Champions League, αλλά θέλουμε να ηρεμήσουμε και να κρατήσουμε το κεφάλι κάτω».