Μπενφίκα: Συμφώνησε με την Ρόμα για το καλοκαίρι ο Σβιλάρ

Η Ρόμα συμφώνησε με τον 22χρονο πορτιέρο της Μπενφίκα, Μίλε Σβιλάρ προκειμένου να τον αποκτήσει ως ελεύθερο το καλοκαίρι όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με τους αετούς. 

Μπενφίκα: Συμφώνησε με την Ρόμα για το καλοκαίρι ο Σβιλάρ

Ο Μίλε Σβίλαρ θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρόμα από την νέα σεζόν. Σύμφωνα με την A Bola, η συμφωνία μεταξύ του Σέρβου τερματοφύλακα και του ιταλικού συλλόγου είναι πλήρης και μέχρι το τέλος του μήνα ο Σβίλαρ αναμένεται να ταξιδέψει στη Ρώμη για τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις πριν υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο 22χρονος τερματοφύλακας έφτασε στο Ντα Λουζ το 2017, αντί 4,5 εκατομμύρια ευρώ για το 90% των δικαιωμάτων του και θα αφήσει τους αετούς στο τέλος της φετινής σεζόν με «μηδενικό κόστος». Ο Σβίλαρ διανύει το τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του, οπότε μπορεί από την 1η Ιανουαρίου να υπογράψει συμβόλαιο με οποιονδήποτε άλλο σύλλογο για το 2022/23.

Ο νεαρός πορτιέρο αποτελεί προσωπικό στοίχημα του Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος είχε επαινέσει στο παρελθόν τον Σβιλάρ για την εμφάνισή του με την φανέλα της Μπενφίκα απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς και του Τιάγκο Πίντο, πάλαι ποτέ γενικό αρχηγό των Πορτογάλων και νυν στέλεχος της Ρόμα.