Άρσεναλ: Η επίθεση σε πρώτο πλάνο ενόψει μεταγραφών - Αρέσει ο Νιούνιεθ της Μπενφίκα

Η Άρσεναλ έχει ήδη ξεκινήσει να «ψάχνεται» για την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού με προτεραιότητα την απόκτηση ενός επιθετικού. Ξεχωρίζει το όνομα του Ντάρβιν Νούνιεθ της Μπενφίκα.

Άρσεναλ: Η επίθεση σε πρώτο πλάνο ενόψει μεταγραφών - Αρέσει ο Νιούνιεθ της Μπενφίκα

Σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας London Evening Standard , η Άρσεναλ παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον την εξέλιξ του Ντάρβιν Νιούνιεθ της Μπενφίκα. Ο 22χρονος διανύει την δεύτερη σεζόν του στους «αετούς» και είναι πρώτος σκόρερ του Πορτογαλικού Πρωταθλήματος με 20 τέρματα.

Ο σύλλογος του Λονδίνου σκοπεύει να ανανεώσει την επιθετική της γραμμή μετά την αποχώρηση του Ομπαμεγιάνγκ για την Μπαρτσελόνα ενώ και το μέλλον του αρχηγού της, Λακαζέτ παραμένει αβέβαιο.

Εκτός όμως από τον Ουρουγουανό διεθνή, ο οποίος έχει ρήτρα αποδέσμευσης 150 εκατομμυρίων ευρώ στο συμβόλαιό του, οι «κανονιέρηδες» έχουν στην λίστα τους τον 22χρονο Σουηδό Αλεξάντερ Ισάκ (4 γκολ, 2 ασίστ με την Ρεάλ Σοσιεδάδ), τον 24χρονο Άγγλο Νόμινικ Κάλβερτ-Λιούιν (3 γκολ με την Έβερτον) και τον 22χρονο Καναδό Τζόναθαν Ντέιβιντ (13 γκολ για την Λιλ).

Εκτός από την θέση του επιθετικού, στην Άρσεναλ θα κινηθούν για την ενίσχυση και στην θέση του αριστερού και δεξιού μπακ αλλά και στους εξτρέμ.