Μπενζεμά: «Στα 21 μου δεν ήξερα ότι θα ερχόμουν στο καλύτερο κλαμπ στον κόσμο»

Ο Καρίμ Μπενζεμά παραχώρησε συνέντευξη στο «Real Madrid TV» και εξήγησε πώς βίωσε την εκπληκτική του εμφάνιση και ανατρέχει στο ξεκίνημά του. «Θέλω να είμαι στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης», προσθέτει.

Μπενζεμά: «Στα 21 μου δεν ήξερα ότι θα ερχόμουν στο καλύτερο κλαμπ στον κόσμο»

Ο Καρίμ Μπενζεμά βρίσκεται στο επίκεντρο της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής σκηνής μετά την παράστασή του την Τετάρτη.

Τρία γκολ που όχι μόνο βοήθησαν να ανατραπεί το προβάδισμα δύο γκολ που είχε η Παρί, αλλά και να χαράξει το όνομά του στηνιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης. Ξεπέρασε τον Ντι Στέφανο στον πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών (309 γκολ έναντι 308 ) και τον Ραούλ σε γκολ στο Champions League με τη φανέλα της μερένχες (67 έναντι 66).

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Γάλλος μίλησε στο Real Madrid TV , όπου εξήγησε πώς βίωσε το χατ-τρικ του . Όταν είδε τον Κάρλο Αντσελότι να τον επαινεί σε προηγούμενο βίντεο, χαμογέλασε, πριν ξεκινήσει η κουβέντα.

Έχεις ξαναδεί το παιχνίδι;

«Όχι όλο το παιχνίδι, τις ευκαιρίες και τα γκολ, ναι. Μου φαίνεται μια αξέχαστη βραδιά, λόγω της ατμόσφαιρας, των γκολ, της ανατροπής. Για όλα».

Πώς νιώθεις για εκείνη την βραδιά;

«Ευτυχισμένος, περήφανος. Όλη η ομάδα έκανε μεγάλη προσπάθεια. Όσοι ήταν στο γήπεδο, αυτοί που δεν ήταν, οι προπονητές, οι φίλαθλοι. Ήταν μια μαγική βραδιά για όλους.»

Είναι το καλύτερο παιγνίδι σου;

«Δεν ξέρω, θυμάμαι και τον τελικό του Champions League με τη Λίβερπουλ. Ίσως λόγω των γκολ, ναι, ήταν τρία σε μια ανατροπή. Ήταν ένα πολύ μεγάλο παιγνίδι για μένα, και για όλους.»

Είναι αυτή η καλύτερή του σεζόν;

«Θα μπορούσε να είναι. Κάθε χρόνο θέλω να κάνω περισσότερα, είμαι στο σωστό δρόμο.»

Ο Αντσελότι λέει ότι είσαι ο καλύτερος στον κόσμο, πώς νιώθεις;

«Πολύ χαρούμενος και πολύ περήφανος. Μου δίνει αυτοπεποίθηση και κίνητρο να βοηθάω τους συμπαίκτες μου. Μου δίνει λίγο από τα πάντα για να κάνω περισσότερα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο.»

309 γκολ και ξεπέρασες τον Ντι Στέφανο:

«Είναι όνειρο να βρίσκομαι μπροστά από αυτόν τον παίκτη. Είναι θρύλος. Θυμάμαι την πρώτη μου μέρα εδώ. Ήταν εκεί και με αγκάλιασε. Ήταν και είναι ένας θρύλος. Μου δίνει περισσότερη δύναμη για να συνεχίσω».

Θυμάσαι κάποια κουβέντα από τον Ντι Στέφανο;

«Ότι απολάμβανε αυτό το σπουδαίο κλαμπ. Το θυμάμαι μόνο επειδή δεν μιλούσα καλά ισπανικά την πρώτη μου χρονιά. Θυμάμαι την αγκαλιά του.»

«Κανένας παίκτης δεν είναι τόσο καλός όσο όλοι μαζί», είπε ο Ντι Στέφανο :

«Ναι, είμαστε μια ομάδα. Σε μια ομάδα, ένας παίκτης μπορεί να κάνει τη διαφορά, αλλά πάντα μιλάω για την ομάδα γιατί αν είναι στα καλύτερά της , θα είμαι στα καλύτερά μου. Τους χρειάζομαι.»

Σκέφτεσαι να προσθέσεις περισσότερα; :

«Κάθε μέρα και περισσότερο. Υπογράφω για να κερδίσω τίτλους. Δεν σκεφτόμουν να βάλω γκολ όπως τώρα. Πάντα σκεφτόμουν να μείνω στη μνήμη των Μαδριλένων και εγώ νομίζω ότι είμαι στο σωστό δρόμο».

Πώς θυμάσαι τον 21χρονο Καρίμ; :

«Πολύ διαφορετικό. Δεν ήξερα ότι έρχομαι στον καλύτερο σύλλογο στον κόσμο και τι σήμαινε αυτό. Ερχόμουν από τη Λυών και ήμουν πολύ χαρούμενος. Αλλά είχα στο μυαλό μου ότι ήθελα να πετύχω Μαδρίτη.»

Πώς είναι η ζωή σου στη Μαδρίτη;

«Νιώθω σαν στο σπίτι μου. Μου αρέσει πολύ, ο κόσμος είναι ευγενικός μαζί μου και το απολαμβάνω πολύ.»

Πώς βλέπεις τον αγώνα με τη Μαγιόρκα;

«Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Έχουμε αυτοπεποίθηση μετά την Παρί, αλλά τώρα είναι το πρωτάθλημα, ένας άλλος αντίπαλος και πρέπει να πάμε για αυτούς.»