Σεβίλλη - Γουέστ Χαμ 1-0: Το «σφυρί» το κρατούσε ο Μουνίρ (highlights)!

Η Σεβίλλη επικράτησε με 1-0 της Γουέστ Χαμ στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» της Γουέστ Χαμ χάρη σε γκολ του Μουνίρ Ελ Χανταντί και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Europa League

Σεβίλλη - Γουέστ Χαμ 1-0: Το «σφυρί» το κρατούσε ο Μουνίρ (highlights)!

To πρώτο βήμα για να βρεθεί στην 8αδα του Europa League έκανε η Σεβίλλη κερδίζοντας με το μίνιμουμ σκορ την Γουέστ Χαμ στο «Σάντσεθ Πιθχουάν».

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Μουνίρ Ελ Χανταντί (που πήρε την θέση του Ράκιτιτς στο βασικό σχήμα, ο οποίος τραυματίστηκε στο «ζέσταμα»...) με την συμπλήρωση μιας ώρα αγώνα μετά από μεταβίβαση του Ακούνια.

Η ομάδα του Λοπετέγκι κινδύνευσε στο ξεκίνημα όταν χρειάστηκαν τα αντανακλαστικά του Μπόνο σε κεφαλιά του Βλάσιτς με το ημίχρονο να βγαίνει δίχως γκολ και πολλές συγκινήσεις.

Ο γκολκίπερ των Ανδαλουσιανών επενέβη και στο ξεκίνημα της επανάληψης σε προσπάθεια του Σούτσεκ αλλά στο 60' οι γηπεδούχοι βρήκαν τη λύση με κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ με το τρίτο γκολ του Μαροκινού στην σεζόν να έρχεται με σουτ στην κίνηση!

Πλέον τα σφυριά του Μόγιες καλούνται ν' ανατρέψουν την κατάσταση στη ρεβάνς του Λονδίνου (17/03) όπου δεν θ' αγωνιστεί ο Οκάμπος, για τους Ισπανούς, αφού συμπλήρωσε κάρτες.