Ο ξεσηκωμός στη Σεντ Ετιέν για Καμπελά

Χαμός γίνεται στη Γαλλία με τον Ρεμί Καμπελά και στη Σεντ Ετιέν κινούνται για την απόκτηση του. Τι απάντησε ο προπονητής της, Πασκάλ Ντουπρά.

Ο ξεσηκωμός στη Σεντ Ετιέν για Καμπελά

Ο Ρεμί Καμπελά έχει μείνει ελεύθερος από την Κράσνονταρ και η περίπτωση του απασχολεί αρκετές ομάδες. Το όνομα του έχει πέσει και στο τραπέζι για τον Ολυμπιακό και μάλιστα είναι μία περίπτωση που δεν αφήνει καθόλου αδιάφορους τους Πειραιώτες. Είναι ένας παίκτης που τους απασχολεί και γίνονται λεπτοί χειρισμοί.

Η περίπτωση του, ωστόσο είναι δύσκολη και αυτό επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι στη Γαλλία επικρατεί ξεσηκωμός με τον ελεύθερο Ρεμί Καμπελά. Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός κάνει πολύ μεγάλο… γκελ στα κλαμπ της Ligue 1 και ειδικά σε αυτά που έχει φορέσει τη φανέλα τους.

Στη Γαλλία είναι έντονη η φημολογία πως η Σεντ Ετιέν είναι σε επαφές με τον Καμπελά. Η παρουσία, άλλωστε και του ίδιου σε ματς της πρώην ομάδας του φούντωσε αυτά τα σενάρια. Και σήμερα (10/3) γίνεται πραγματικός χαμός για τον πρώην μεσοεπιθετικό της Κράσνονταρ.

Μάλιστα για το θέμα μίλησε και ο προπονητής των "Στεφανουα΄", Πασκάλ Ντουπρά. Στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με τη Λιλ δεν απέφυγε την ερώτηση για τον Ρεμί Καμπελά. Στην προσπάθεια του να ντριμπλάρει, πάντως έδειξε πως η Σεντ Ετιέν ασχολείται με τον πρώην ποδοσφαιριστή της.

«Εδώ όλα γίνονται σε, συλλογικό επίπεδο. Είμαστε τέσσερις άνθρωποι που ασχολούμαστε με αυτά τα θέματα και εγώ είμαι ο μικρότερος από τους τέσσερις. Ξέρω να σέβομαι την ιεραρχία. Ο Καμπελά όταν ήταν στη Γαλλία ήταν πολύ καλός παίκτης. Έπαιζε ελεύθερα, δημιουργούσε και σταθεροποιούσε το παιχνίδι της ομάδας», είπε ο Πασκάλ Ντουπρά.