Ξανά μαζί οι Ομάρ Ελαμπντελαουί και Ερίκ Αμπιντάλ (pic)

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί και ο Ερίκ Αμπιντάλ είχαν φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού το καλοκαίρι του 2014 και ξαναέσμιξαν μετά από σχεδόν 8 χρόνια στην Βαρκελώνη!

Ξανά μαζί οι Ομάρ Ελαμπντελαουί και Ερίκ Αμπιντάλ (pic)

Τι κοινό έχουν ο Ομάρ Ελαμπντελαουί με τον Ερίκ Αμπιντάλ; Όχι μόνο τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισαν οι δυο τους, ο μεν πρώτος με το μάτι του και ο δεύτερος με τον όγκο που είχε βρεθεί στο συκώτι του.

Είχαν φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού το ίδιο καλοκαίρι. Συγκεκριμένα το 2014 είχαν περάσει μαζί το... κατώφλι των εγκαταστάσεων του Ρέντη και συνυπήρξαν για περίπου έξι μήνες, καθώς ο Αμπιντάλ αποχώρησε από τον Ολυμπιακό τα Χριστούγεννα του 2014, καθώς λόγω της περιπέτειας με την υγεία του δεν μπορούσε να αγωνιστεί πλέον σε υψηλό επίπεδο.

Η Γαλατασαράι βρίσκεται στην Βαρκελώνη, καθώς το βράδυ της Πέμπτης (10/3, 22.00) αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα για τους «16» του Europa League.

Στην αποστολή των Τούρκων είναι και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος δέχτηκε στο ξενοδοχείο την επίσκεψη του 42χρονου πλέον Γάλλου και οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να τα ξαναπούν από κοντά.