Βιάλι για τη μάχη με τον καρκίνο: «Φοβάμαι να πεθάνω, δεν ξέρω τι θα συναντήσω στην... άλλη πλευρά»!

Ο παλαίμαχος Ιταλός άσος και συνεργάτης του Ρομπέρτο Μαντσίνι στην Εθνική Ιταλίας, Τζιανλούκα Βιάλι μίλησε για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο.

Βιάλι για τη μάχη με τον καρκίνο: «Φοβάμαι να πεθάνω, δεν ξέρω τι θα συναντήσω στην... άλλη πλευρά»!

Ο Τζιανλούκα Βιάλι έχει μιλήσει πολλές φορές για τη μάχη που δίνει τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο. Ο άμεσος συνεργάτης του Ρομπέρτο Μαντσίνι στην Εθνική Ιταλίας και παλαίμαχος άσος μίλησε στο ντοκιμαντέρ του Netflix, «Μία απλή ερώτηση» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους φόβους του.

«Φοβάμαι να πεθάνω. Δεν ξέρω τι θα συναντήσω στην άλλη πλευρά όταν σβήσει το φως. Αλλά κατά κάποιο τρόπο, είμαι επίσης ενθουσιασμένος που το μαθαίνω. Συνειδητοποιώ επίσης ότι η έννοια του θανάτου χρησιμοποιείται για να κατανοήσουμε και να εκτιμήσουμε τη ζωή», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Το άγχος για το αν μπορώ να ολοκληρώσω όλα αυτά που θέλω να κάνω, το γεγονός ότι είμαι πολύ ενθουσιασμένος με όλα τα έργα που έχω, είναι κάτι για το οποίο νιώθω πολύ τυχερός».
Συμπληρώνοντας τόνισε: «Η αρρώστια δεν είναι μόνο ταλαιπωρία: υπάρχουν υπέροχες στιγμές. Η ζωή αποτελείται 20% από αυτό που συμβαίνει σε σένα, αλλά το 80% από τον τρόπο που αντιδράς σε αυτό που συμβαίνει. Και η ασθένεια μπορεί να σε διδάξει πολλά για το πώς είσαι, επίσης να είναι μια ευκαιρία. Δεν εννοώ ότι είμαι ευγνώμων για τον καρκίνο».