Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας ο Πρόμες - Είχε μαχαιρώσει ξάδελφό του το 2020

Σε απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προμελέτης αναβαθμίστηκαν οι κατηγορίες για τον Κουίνσι Πρόμες, ο οποίος το 2020 είχε μαχαιρώσει τον ξάδελφό του.

Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας ο Πρόμες - Είχε μαχαιρώσει ξάδελφό του το 2020

Για τα καλά έχει μπλέξει με τη δικαιοσύνη ο Κουίνσι Πρόμες, ο οποίος το 2020 είχε μαχαιρώσει έναν ξαδελφό του στο γόνατο, κατηγορώντας τον ότι είχε κλέψει.

O 30χρονος μεσοεπιθετικός της Σπαρτάκ Μόσχας, ο οποίος όταν σημειώθηκε το συμβάν αγωνιζόταν ακόμα στον Άγιαξ, κατηγορείται πλέον με απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προμελέτης και αντιμετωπίζει τον κίνδυνο πολυετούς φυλάκισης, εφόσον κριθεί ένοχος.

Η εν λόγω εξέλιξη οφείλεται στην αποκάλυψη τηλεφωνικών συνομιλιών του Ολλανδού ποδοσφαιριστή με τη θεία του, όπου παραδέχεται να μαχαίρωσε τον ξάδελφό του, κάτι που ο παίκτης είχε αρνηθεί κατηγορηματικά μέχρι πρότινος.

Επίσης από τα λεγόμενά του προκύπτει ότι δεν επρόκειτο για ατύχημα ή κάτι που συνέβη εν βρασμώ, αντίθετα ο Πρόμες φέρεται να είχε προσχεδιάσει την επίθεση. Στο ηχητικό ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά τα εξής:

«Κανένας δεν πρόκειται να κλέψει από μας. Εκείνος είναι θρασύς. Ήξερε τι είχε συμβεί και δεν μπορούσα να το αφήσω να περάσει έτσι. Συγγνώμη θεία, συγχώρεσέ με».