Ρεμπρόφ: «Θα πάρω τα όπλα για να πάω στον πόλεμο, όταν τελειώσει η σεζόν»!

Ο Ουκρανός παλαίμαχος άσος και νυν προπονητής, Σεργκέι Ρεμπρόφ, μιλώντας για την κατάσταση στην χώρα του γνωστοποίησε ότι προτίθεται να επιστρέψει στα πάτρια, να πάρει τα όπλα και να πολεμήσει τους Ρώσους εισβολείς, όταν τελειώσει η σεζόν στα Η.Α.Ε.

Ρεμπρόφ: «Θα πάρω τα όπλα για να πάω στον πόλεμο, όταν τελειώσει η σεζόν»!

Την πρόθεση του να επιστρέψει στην πατρίδα του και να την υπερασπιστεί απέναντι στους Ρώσους εισβολείς εξέφρασε ο Ουκρανός, πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής, Σεργκέι Ρεμπρόφ.

Ο τεχνικός της Αλ-Αΐν να υποστηρίζει πως θα αφήσει τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στα οποία βρίσκεται, προκειμένου να επιστρέψει στα πάτρια για να πολεμήσει τους Ρώσους.

«Έχω μιλήσει με δημοσιογράφους σε όλο τον κόσμο και θέλω να ξέρουν όλοι τι συμβαίνει. Τώρα δεν μπορώ να σκέφτομαι το ποδόσφαιρο, πρέπει όλοι να έχουμε στο μυαλό μας την υπεράσπιση της χώρας μας», δήλωσε αρχικά στην ιστοσελίδα «Independent.ie», για να συνεχίσει στο ίδιο ύφος:

«Εγώ είμαι υπερήφανος για τους ανθρώπους, για τους στρατιώτες που μάχονται. Έχω μία δουλειά εδώ αλλά με το που τελειώσει η σεζόν, θα επιστρέψω σπίτι, στους ανθρώπους μου. Θα παλέψω, θα πάρω ένα ένα όπλο για να έχω στο χέρι. Και θα επιβιώσουμε, δεν βλέπω πιθανό τον οποιοδήποτε συμβιβασμό με τον Πούτιν».