Και επίσημα ελεύθερος ο Καμπελά

Η Κράσνονταρ ανακοίνωσε πως λύθηκε το συμβόλαιο με τον Ρεμί Καμπελά, ο οποίος αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού.

Και επίσημα ελεύθερος ο Καμπελά

Εδώ κι αρκετές ημέρες ο Ρεμί Καμπελά έχει έρθει σε συμφωνία με την Κράσνονταρ προκειμένου να μείνει ελεύθερος και να αναζητήσει σε άλλον σύλλογο τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία έχει δημιουργήσει νέα δεδομένα και στο ποδόσφαιρο. Έτσι ο Γάλλος μεσοεπιθετικός είναι και επίσημα ελεύθερος, αλλά εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται στη Γαλλία και μάλιστα το Σαββατοκύριακο παρακολούθησε από κοντά το παιχνίδι της Σεντ Ετιέν.

Ο Ρεμί Καμπελά είναι παίκτης που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό και φέρεται να ασχολείται με την περίπτωση του από τη στιγμή που έχει ανοίξει έκτακτα και αγορά για παίκτες που έφυγαν από τη Ρωσία και την Ουκρανία. Πάντως πρόκειται για μία τρομερά δύσκολη περίπτωση, αφού ήδη για τον παίκτη υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από την πατρίδα του.

«Ευχαριστώ την Κράσνονταρ από τα βάθη της καρδιάς μου για αυτά τα τρία χρόνια. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους του κλαμπ για την καθημερινή τους βοήθεια. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου, τους οπαδούς, την διοίκηση και τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη τους. Η καρδιά μου είναι μαζί σας, σας αγαπώ», έγραψε ο Ρεμί Καμπέλα αποχαιρετώντας την ρωσική ομάδα.