Πόλεμος στην Ουκρανία: Τέλος η συνεργασία του Λεβαντόφσκι με την κινεζική εταιρεία «Huawei»

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αποφάσισε να βάλει τέλος στη συνεργασία του με την κινεζική εταιρεία Ηuawei, επειδή τάχθηκε στο πλευρό της Ρωσίας στον πόλεμο στην Ουκρανία.

Πόλεμος στην Ουκρανία: Τέλος η συνεργασία του Λεβαντόφσκι με την κινεζική εταιρεία «Huawei»

Το συντριπτικά μεγαλύτερο ποσοστό του αθλητικού και ποδοσφαιρικού κόσμου τάχθηκε υπέρ της Ουκρανίας και εναντίον της στρατιωτικής ρωσικής εισβολής.

Μεταξύ άλλων, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αποφάσισε να πετάξει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, καθώς τερμάτισε τη συνεργασία του με την κινεζική εταιρεία «Huawei».

Ο λόγος είχε να κάνει με την υποστήριξη της εν λόγω εταιρίας, που ασχολείται με τον χώρο της τεχνολογίας, προς την Ρωσία.

Ο Πολωνός στράικερ της Μπάγερν Μονάχου δίχως δεύτερη σκέψη αποφάσισε να βάλει ένα τέλος στη συνεργασία του με την κινεζική εταιρεία, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να εκφράσει εκ νέου τη συμπαράστασή του στον ουκρανικό λαό.

Η εταιρία έκτοτε εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Η υποτιθέμενη είδηση είναι αναληθής και βασίζεται σε ανακριβείς και ψευδείς πληροφορίες από ένα άρθρο το οποίο έκτοτε έχει διορθωθεί.

Η Huawei δεν έχει συμμετάσχει σε καμία προσπάθεια αποκατάστασης των κυβερνητικών και ΜΜΕ ιστοσελίδων στη Ρωσία, που πλήγηκαν από κυβερνοεπιθέσεις.

Η χρήση πληροφοριών από αναξιόπιστες πηγές που έχουν αφαιρεθεί ή διαγραφεί οδηγεί σε λανθασμένες και ανυπόστατες αναφορές».