Ο ελεύθερος Καμπελά είδε τη Σεντ Ετιέν και αποθεώθηκε

Ο Ρεμί Καμπελά που έχει απασχολήσει τον Ολυμπιακό έμεινε ελεύθερος από την Κράσνονταρ και έδωσε το παρών στο παιχνίδι της Σεντ Ετιέν.

Ο ελεύθερος Καμπελά είδε τη Σεντ Ετιέν και αποθεώθηκε

Τις συνέπειες του πολέμου που κήρυξε η Ρωσία στην Ουκρανία πληρώνουν και οι ρωσικές ομάδες. Αυτό φυσικά μοιάζει το μικρότερο τίμημα μπροστά σε όσα συμβαίνουν καθημερινά στην Ουκρανία, όμως δεν παύει να είναι μία πραγματικότητα.

Αρκετοί προπονητές παραιτούνται από τις ομάδες τους και ποδοσφαιριστές λύνουν τα συμβόλαια τους με τις ρωσικές ομάδες. Η θλιβερή κατάσταση του πολέμου έχει δημιουργήσει και νέα δεδομένα στην ποδοσφαιρική αγορά. Φυσικά ευχή όλων θα ήταν να μην έχει ξεκινήσει ποτέ ο πόλεμος και η ζωή να συνεχιζόταν όπως πριν.

Τώρα πλέον αρκετοί είναι οι παίκτες που έχουν μείνει ελεύθεροι και φυσικά θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών κλαμπ. Η Κράσνονταρ έχει αποφασίσει να αφήσει ελεύθερους τους ξένους ποδοσφαιριστές λόγω των συνθηκών που δημιούργησε ο πόλεμος.

Πλην του Κλάεσον που έχει λύσει το συμβόλαιο του, χωρίς ομάδα πλέον είναι και ο Ρεμί Καμπελά. Πρόκειται γι' ακόμα έναν ποδοσφαιριστή που έχει απασχολήσει στο πρόσφατο παρελθόν τον Ολυμπιακό και έλυσε το συμβόλαιο του με τη ρωσική ομάδα.

Ο Καμπελά βρίσκεται στη Γαλλία και μάλιστα παρακολούθησε το παιχνίδι της Σεντ Ετιέν με τη Μετς γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο των "στεφανουά". Έχει φορέσει την "πράσινη" φανέλα και μάλιστα είναι από τους παίκτες που άφησαν τη σφραγίδα του επομένως είναι λογικό και ο κόσμος να τον λατρεύει. Είναι βέβαιο ότι το προσεχές διάστημα θα κινηθούν αρκετά κλαμπ για να αποσπάσουν την υπογραφή του ελεύθερου Καμπελά.