Ίντερ: Δυνατά στο «παιχνίδι» για Ντιμπάλα

Η Ίντερ μοιάζει έτοιμη να κάνει την μεγάλη έκπληξη με την απόκτηση του Αργεντίνου αστέρα, Πάουλο Ντιμπάλα, προσφέροντας του έως και 7,5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

Ίντερ: Δυνατά στο «παιχνίδι» για Ντιμπάλα

Η Ίντερ είναι έτοιμη να κάνει την μεγάλη έκπληξη με την απόκτηση του αστέρα της Γιουβέντους, Πάουλο Ντιμπάλα, προσφέροντας του 7,5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

Ο Αργεντινός επιθετικός, εκτός απροόπτου διανύει την τελευταία του χρονιά στους «μπιανκονέρι», καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν.

Ο ατζέντης του, Χόρχε Αντούν, θα συναντηθεί με τον σύλλογο την ερχόμενη Πέμπτη (10/3) για να συζητήσουν πιθανή ανανέωση. Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ιταλία το συγκεκριμένο σενάριο δεν συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Συγκεκριμένα, η «Gazzetta dello Sport», αναφέρει ότι η Ίντερ περιμένει στη γωνία προκειμένου να κάνει τη κίνησή της. Παρ' όλα αυτά οι «νερατζούρι» δεν έχουν την οικονομική πολυτέλεια να προσφέρουν τόσα όσα η Γιουβέντους.

Η τελευταία προσφορά των «μπιανκονέρι» ήταν τετραετές συμβόλαιο με 8 εκατομμύρια ευρώ τη σεζόν συν άλλα 2 εκατομμύρια ευρώ σε μπόνους. Η Ίντερ ωστόσο, είναι διατεθειμένη να προσφέρει έως και 7,5 εκατομμύρια ευρώ στον 28χρονο.