Τραγωδία στο Μεξικό: Πληροφορίες για 17 νεκρούς στο Μεξικό από τα επεισόδια στο Κερετάρο-Άτλας

Διαρκώς τα ρεπορτάζ από το Μεξικό κάνουν λόγο για 17 νεκρούς από τα επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς της Κουερετάρο και της Άτλας, ωστόσο τίποτα δεν επιβεβαιώνεται από τις Αρχές.

Τραγωδία στο Μεξικό: Πληροφορίες για 17 νεκρούς στο Μεξικό από τα επεισόδια στο Κερετάρο-Άτλας

Σοκάρουν οι πληροφορίες που φθάνουν από το Μεξικό για τα επεισόδια που έγιναν στο παιχνίδι της Κουερετάρο με την Άτλας.

Σύμφωνα με τους Μεξικανούς δημοσιγράφους, από τα επεισόδια υπάρχουν 17 νεκροί, κάτι που μέχρι ώρας δεν επιβεβαιώνεται από κάποια επίσημη Αρχή.

Πάντα σύμφωνα με τα όσα μεταφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, η μόνη πληροφορία που φέρεται να προέρχεται από επίσημη Αρχή είναι πως ο αριθμός των τραυματιών είναι τουλάχιστον 22 άτομα.

Μάλιστα, δημοσιογράφοι που επικαλούνται ως πηγή την Άτλας τονίζουν ότι υπάρχει τουλάχιστον ένας νεκρός (του οποίου η φωτογραφία έχει διαρρεύσει), οι περισσότεροι αναφέρουν πως είναι τουλάχιστον 17, ενώ υπάρχουν δημοσιεύματα για πάνω από 30!

Οι τοπικές Αρχές εξακολουθούν να αρνούνται την ύπαρξη νεκρού μένοντας στην αρχική ενημέρωση για τους 20 τραυματίες εκ των οποίων οι δύο είναι σοβαρή κατάσταση.

Παράλληλα, οι δημοσιογράφοι τονίζουν πως η άρνηση πηγάζει από ότι εάν αποδειχθεί ότι υπάρχουν νεκροί εντός ή στους γύρω χώρους του γηπέδου τότε υπάρχουν ποινικές ευθύνες τόσο για τη διοίκηση της Κουερετάρο όσο και για τη Λίγκα.

Όσο περνούν οι ώρες τόσο περισσότεροι είναι οι άνθρωποι οι οποίοι αναζητούνται από τα αγαπημένα τους πρόσωπα αφού δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί τους.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι φίλοι της Άτλας ανεβάζουν συνεχώς φωτογραφίες από εκκλήσεις συγγενών για πληροφορίες. Από την πλευρά της η διοίκηση του νοσοκομείου της περιοχής έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα εννιά ανδρών που έχουν μεταφερθεί ως τραυματίες.

Από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει από τα επεισόδια πιθανότατα οι τραυματίες είναι πολύ περισσότεροι από 22.