Τέλος ο Γραμμόζης από την Σάλκε

Παρελθόν αποτελεί ο Δημήτρης Γραμμόζης από την τεχνική ηγεσία της Σάλκε από το πρωί της Κυριακής (6/3) όπως ανακοίνωσε ο γερμανικός σύλλογος. 

Τέλος ο Γραμμόζης από την Σάλκε

Ο Δημήτρης Γραμμόζης αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Σάλκε έπειτα από ακριβώς έναν χρόνο στην ομάδα.

«Έχουμε φτάσει στη φάση της σεζόν όπου παίρνονται οι μεγάλες αποφάσεις. Δεν ήμασταν πλέον πεπεισμένοι ότι ο στόχος μας, η άνοδος στην Bundesliga, δεν είχε ακόμα αρκετές πιθανότητες. Επομένως, πιστεύουμε ότι η ομάδα χρειάζεται μια νέα ώθηση στο φινάλε της σεζόν», τόνισε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας Ρουβέν Σρέντερ.

«Από την αρχή της χρονιάς, η ομάδα στερείται της απαραίτητης συνέπειας, τόσο σε επίπεδο αποτελεσμάτων όσο και ειδικότερα σε κεντρικές παραμέτρους απόδοσης. Αυτή ακριβώς τη συνέπεια χρειάζονται οι ομάδες που θέλουν να πάρουν προαγωγή», εξηγεί ο Πίτερ Κνέμπελ, μέλος του διοικητικού συμβουλίου και υπεύθυνος για τον αθλητισμό. «Παραμένουμε πεπεισμένοι για την ποιότητα της ομάδας. Αλλά για να πετύχουμε στον αγώνα για τις κορυφαίες θέσεις, χρειαζόμαστε συνεχή εξέλιξη, την οποία συζητήσαμε αλλά δεν είδαμε».

Και οι δύο αρμόδιοι για τον αθλητισμό τόνισαν ομόφωνα: «Ο Δημήτριος Γραμμόζης ανέλαβε τη Σάλκε 04 σε μια πολύ δύσκολη φάση και σταθεροποίησε τον σύλλογο αθλητικά μετά τον υποβιβασμό και την ανασυγκρότηση στην Bundesliga 2. Του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για το μέλλον του».

Ο σύλλογος θα παράσχει πληροφορίες για το πώς θα προχωρήσει κατά τη διάρκεια της Δευτέρας (7 Μαρτίου).