Πρόταση του Τούρκου Μουχσίν Μπαϊράκ να αγοράσει την Τσέλσι - Σενάρια για ένα βήμα πριν τις υπογραφές

Τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Τούρκος επιχειρηματίας Μουχσίν Μπαϊράκ έχει καταθέσει πρόταση αγοράς της Τσέλσι. Γίνεται λόγος ακόμα και για ένα βήμα πριν από τις υπογραφές!

Πρόταση του Τούρκου Μουχσίν Μπαϊράκ να αγοράσει την Τσέλσι - Σενάρια για ένα βήμα πριν τις υπογραφές

«Διαπραγματευόμαστε την αγορά της Τσέλσι με τους δικηγόρους του Ρομάν Αμπράμοβιτς. Η διαπραγμάτευση βρίσκεται στο στάδιο των υπογραφών. Σύντομα θα πετάξουμε για το Λονδίνο με την τουρκική σημαία». Τάδε έφη Μουχσίν Μπαϊράκ.

Ποιος είναι ο κύριος; Είναι Τούρκος επιχειρηματίας, ο οποίος έχει βάλει στο «σημάδι» την λονδρέζικη ομάδα που πουλάει ο Ρομάν Αμπράμοβιτς, ο οποίος ζητάει 4 δισεκατομμύρια ευρώ!

Ο Μπαϊράκ είναι πρόεδρος της εταιρίας AB Group Holding, που δραστηριοποιείται σε πάρα πολλές χώρες εκτός Τουρκίας (Ιταλία, Ισπανία, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο) στον τομέα των κατασκευών, του τουρισμού και της ενέργειας.

Συνεχίζοντας ο Μπαϊράκ φέρεται να είπε - σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπου - τα εξής: «Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς επιβεβαίωσε ότι θα πουλήσει την Τσέλσι, την οποία απέκτησε το 2003. Το νομικό επιτελείο της εταιρίας μας, όπως και αυτό του Αμπράμοβιτς βρίσκονται σε επαφές από την πρώτη μέρα που η Τσέλσι μπήκε σε καθεστώς πώλησης. Οι διαπραγματεύσεις ολοκληρώθηκαν και πιστεύουμε ότι θα υπογράψουμε σύντομα. Αυτή η αγορά θα είναι επίσης πολύ σημαντική για την Τουρκία».