Καντέ: «Δεν περιμέναμε την αποχώρηση Αμπράμοβιτς...»

Ο Γάλλος διεθνής μέσος, Ενγκολό Καντέ, ερωτηθείς για τις, διοικητικές, εξελίξεις στην Τσέλσι και το πωλητήριο που της έβαλε ο Ρομάν Αμπράμοβιτς παραδέχθηκε ότι ήταν αναπαπάντεχο για όλους στην Λονδρέζικη ομάδα

Καντέ: «Δεν περιμέναμε την αποχώρηση Αμπράμοβιτς...»

Εξαπίνης πιάστηκαν στην Τσέλσι με την απόφαση του Ρομάν Αμπράμοβιτς ν' αποχωρήσει από τη διοίκηση της ομάδας και την πρόθεση του να την πουλήσει, αντιδρώντας, κατ' αυτόν τον τρόπο, στην ρητορική και τις πιέσεις του Αγγλικού Τύπου και της κοινής γνώμης μετά τις κυρώσεις της Κυβέρνησης κατά των Ρώσων ολιγαρχών στην χώρα, που ακολούθησαν την Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Το παραδέχθηκε ο Ενγκολό Καντέ ερωτηθείς σχετικά, τονίζοντας πως εκείνος και οι συμπαίκτες του δεν ήταν προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο, όμως θα συνεχίσουν να δίνουν τα πάντα μέσα στο γήπεδο.

«Για την φυγή του Αμπράμοβιτς; Ήταν κάτι για το οποίο δεν είμαστε προετοιμασμένοι. Έγινε πολύ γρήγορα. Το μόνο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε, επειδή δεν ελέγχουμε αυτά τα πράγματα, είναι να κάνουμε το καλύτερο όπως πάντα. Αυτό σημαίνει να παίζουμε ποδόσφαιρο στο καλύτερο δυνατό επείπεδο, για την ομάδα και τους οπαδούς. Θα δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα» ανέφερε συγκεκριμένα.