FA Cup: Με Νότιγχαμ Φόρεστ ή Χάντερσφιλντ στα προημιτελικά η Λίβερπουλ

Ο νικητής του Νότιγχαμ Φόρεστ - Χάντερσφιλντ θα αντιμετωπίσει την Λίβερπουλ του Κώστα Τσιμίκα στα προημιτελικά του FA Cup. Δείτε τα ζευγάρια που προέκυψαν από την κλήρωση.

FA Cup: Με Νότιγχαμ Φόρεστ ή Χάντερσφιλντ στα προημιτελικά η Λίβερπουλ

Στην κλήρωση των προημιτελικών του FA Cup προχώρησε σήμερα (3/3) η διοργανώτρια Αρχή στην Αγγλία, παρουσία του προπονητή της εθνικής ομάδας της χώρας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Η Λίβερπουλ του Κώστα Τσιμίκα, μετά την πρόκρισή της επί της Νόριτς στη φάση των «16» της διοργάνωσης, θα κληθεί πλέον να αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Νότιγχαμ Φόρεστ – Χάντερσφιλντ, οι οποίες θα κοντραριστούν στο «Σίτι Γκράουντ» τη Δευτέρα (7/3).

Επιπρόσθετα, η πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι θα μεταβεί στο «Σεν Μέρις» για το παιχνίδι με τη Σαουθάμπτον, ενώ η Τσέλσι θα αναμετρηθεί με την Μίντλεσμπρο, η οποία έχει ήδη αποκλείσει φέτος τόσο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και την Τότεναμ.

Τέλος, οι «αετοί» της Κρίσταλ Πάλας θα βρουν στον δρόμο τους τον νικητή του ζευγαριού Έβερτον – Μπόρεχαμ που κοντράρονται απόψε στο «Γκούντισον Παρκ».

Τα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης του FA Cup θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο 18-20 Μαρτίου με έπαθλο τα τέσσερα «εισιτήρια» που οδηγούν στην επόμενη φάση.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Κρίσταλ Πάλας - Έβερτον ή Μπόρεχαμ

Νότιγχαμ Φόρεστ ή Χάντερσφιλντ - Λίβερπουλ

Μίντλεσμπρο – Τσέλσι

Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Σίτι