Τσέφεριν και Τέμπας κατά ESL: «Λένε περισσότερα ψέματα κι από τον Πούτιν»

Εν αναμονή των ανακοινώσεων του Αντρέα Ανιέλι για το ανανεωμένο πρότζεκτ της Ευρωπαϊκής Σούπερ Λίγκας ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν δήλωσε ότι «ζουν σε άλλο κόσμο», ενώ ο ομόλογος του της Ισπανικής Ομοσπονδίας, Χαβιέρ Τέμπας, κατηγόρησε Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης ότι «λένε περισσότερα ψέμματα από τον ...Πούτιν»!

Τσέφεριν και Τέμπας κατά ESL: «Λένε περισσότερα ψέματα κι από τον Πούτιν»

Περιμένοντας την αναμενόμενη για την Πέμπτη (03/30) νέα ανακοίνωση από πλευράς Ευρωπαϊκής Σούπερ Λίγκας για το ανανεωμένο πρότζεκτ της (κατά τη διάρκεια του Business of Football Summit των Financial Times, ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, ξέσπασε κατά των Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο ισχυρός άντρας της Ευρωπαϊκης Συνομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, σημείωσε ότι οι εν λόγω τρεις σύλλογοι εκμεταλλεύονται την εμπόλεμη κατάσταση στην Ουκρανία, όπως έκαναν και με την πανδημία του κορονοϊού, ενώ ξεκαθάρισε πως όσες ομάδες συμφωνήσουν με την ESL αυτόματα δεν θα μπορούν να συμμετάσχουν στις διοργανώσεις της UEFA.

«Πρώτα κυκλοφόρησαν αυτές τις ανοησίες εν μέσω πανδημίας. Τώρα ακούμε ότι ξεκινούν ένα άλλο πρότζεκτ εν μέσω πολέμου. Πρέπει να ζουν σε έναν παράλληλο κόσμο», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Όσοι θέλουν να παίξουν στη Super League δεν θα μπορούν να συμμετέχουν σε διοργανώσεις της UEFA. Ένας από τους ιδρυτές με κάλεσε για να απολογηθεί πριν καιρό και τώρα το ξανακάνουν... πίσω από την πλάτη μου»

Την ίδια στιγμή ο ομολόγος του της Ισπανικής Π.Ο, Χαβιέρ Τέμπας εξαπέλυσε, επίσης, επίθεση κατά των τριών ποδοσφαιρικών ...ανταρτών

«Λένε περισσότερα ψέματα και από τον Πούτιν. Αισθάνομαι ταπεινωμένος από την ιδέα της επανέναρξης της Super League»... τόνισε.