Μίλαν: Αισιοδοξία για τον τραυματισμό του Ρομανιόλι

Οι εξετάσεις που υποβλήθηκε ο αρχηγός της Μίλαν, Αλέσιο Ρομανιόλι δεν έδειξαν μυϊκό πρόβλημα και θα αξιολογείται μέρα με την μέρα. Την Παρασκευή (4/3) θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του στο ντέρμπι με την Νάπολι.

Μίλαν: Αισιοδοξία για τον τραυματισμό του Ρομανιόλι

Ο αρχηγός της Μίλαν, Αλέσιο Ρομανιόλι τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο του «ντέρμπι ντέλα Μαντονίνα» την Τρίτη το βράδυ απέναντι στην Ίντερ (0-0).

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε την Τετάρτη (2/3) δεν έδειξαν μυϊκό πρόβλημα στον αριστερό προσαγωγό. Η πορεία του θα αξιολογείται μέρα με την μέρα σύμφωνα με το ιατρικό δελτίο των «ροσονέρι».

Στις τάξεις της Μίλαν υπάρχει ανακούφιση καθώς υπήρχαν φόβοι για μεγαλύτερη ζημιά ενώ υπάρχει ακόμα και το ενδεχόμενο να προλάβει το ντέρμπι της Κυριακής (6/3) απέναντι στην Νάπολι στο «Ντιέγκο Μαραντόνα». Συγκεκριμένα η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει την Παρασκευή (4/3) για το εάν ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός θα τεθεί στην διάθεση του Στέφανο Πιόλι για το ντέρμπι κορυφής.

Ο Καλουλού ο οποίος πέρασε στην θέση του στην αναμέτρηση με τους Πρωταθλητές είχε καλή απόδοση ωστόσο ο Ρομανιόλι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις της άμυνας, οι Καλάμπρια, Τομόρι και Ερνάντες αναμένεται να διατηρήσουν τις θέσεις τους.