Ομόνοια: Το αντίο του Μπεργκ

Ο πρώην προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ με δήλωσή του αποχαιρέτησε την ομάδα

Ομόνοια: Το αντίο του Μπεργκ

Ο Χένινγκ Μπεργκ έστειλε το αποχαιρετιστήριο μήνυμά του στην οικογένεια της Ομόνοιας.

«Ευχαριστώ για τα τρία «γεμάτα» χρόνια.

Το ποδόσφαιρο είναι ένα ομαδικό παιχνίδι και είχαμε πολλές επιτυχίες σε αυτή την περίοδο, την οποία αλήθεια απόλαυσα που ήμουν μέρος της.

Είχαμε στελεχώσει, κτίσαμε, αναπτύξαμε και βελτιώσαμε την ομάδα που κέρδισε το πρωτάθλημα δύο χρονιές στη σειρά και έπαιξε σε Ευρωπαϊκούς ομίλους.

Αυτή τη χρονιά κερδίσαμε το Σούπερ Καπ και προκριθήκαμε στο Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, όμως στο πρωτάθλημα τα αποτελέσματά μας, για διάφορους λόγους, δεν ήταν όσο καλά θα θέλαμε. Για εμάς το να τελειώσουμε εκτός πρώτης εξάδας πριν τα πλέι οφ είναι πολύ απογοητευτικό. Αυτός είναι ο λόγος που ο Σύλλογος ήθελε να κάνει την αλλαγή.

Ως προπονητής είχα πολλή επιρροή και πολλές ευθύνες. Κατά τη διάρκεια της παραμονής μου εδώ έλαβα μερικές σωστές αποφάσεις και έκανα κάποια λάθη. Όμως, πάντα προσπαθούσα να κάνω το καλύτερο και να κάνω τα πάντα που μπορούσα, ώστε η ομάδα να είναι η καλύτερη δυνατή.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, Σταύρο Παπασταύρου για την μεταξύ μας συνεργασία, την υποστήριξη και την ευκαιρία να είμαι μέρος της οικογένειας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για σχεδόν τρία χρόνια.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίκτες για τις προσπάθειές τους και τη συνεργασία για να βοηθήσουμε την ομάδα να έχει αυτήν την επιτυχία. Αυτό που έκαναν τα πρώτα δύο χρόνια ήταν φοβερό. Οι ποιότητά τους, το ομαδικό πνεύμα και η σύμπνοια ήταν ιδιαίτερα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το προσωπικό που δούλεψε πολύ σκληρά για να βοηθήσει τους παίκτες, νεαρούς και έμπειρους, να αναπτυχθούν, να βελτιωθούν και να πετύχουν.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Σίμο, τον Λάρκου και τον Δημήτρη για τη συνεργασία, την υποστήριξη και τη βοήθεια ώστε η ομάδα να πετύχει.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο μας για τη στήριξη σας αυτή την περίοδο. Τώρα καταλαβαίνω καλύτερα τις απογοητεύσεις και τον πόνο σας, καθ’ όλη την διάρκεια της ιστορίας της ομάδας και τι σημαίνει για εσάς η ΟΜΟΝΟΙΑ. Το να νιώσω το πάθος σας, το να δω τον ενθουσιασμό και την ευχαρίστησή σας όταν επιτυγχάναμε, το να νιώσω την απογοήτευση και τον πόνο σας όταν δεν τα καταφέρναμε, είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ και θα είναι κομμάτι μου για πάντα.

Εύχομαι σε όλους, με ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΗ καρδιά, τα καλύτερα στο μέλλον!

Χένινγκ Σ. Μπεργκ».