Τσέλσι: Εκνευρισμένος ο Τούχελ με τις επίμονες ερωτήσεις δημοσιογράφων για τον ρόλο του Αμπράμοβιτς

Ο τεχνικός της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ ξέσπασε όταν δέχτηκε δεκάδες ερωτήσεις δημοσιογράφων για τη σχέση του Ρομάν Αμπράμοβιτς πλέον με τον σύλλογο.

Τσέλσι: Εκνευρισμένος ο Τούχελ με τις επίμονες ερωτήσεις δημοσιογράφων για τον ρόλο του Αμπράμοβιτς

Η στρατιωτική εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία προκάλεσε ένα ντόμινο εξελίξεων και σε αθλητικό επίπεδο. Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς γνωστοποίησε την αποχώρησή του από την Τσέλσι και το βράδυ της Τρίτης (1/3) ο τεχνικός των «μπλε» δέχτηκε καταιγισμό ερωτήσεων από τους Άγγλους δημοσιογράφους.

Όλοι τον ρωτούσαν ποια είναι πλέον η σχέση του Αμπράμοβιτς με την Τσέλσι και γενικότερα την άποψή του για τον πόλεμο.

Αφού απάντησε πολλές φορές ότι δεν νιώθει άνετα να απαντάει σε τέτοιες ερωτήσεις, στη συνέχεια εμφανώς εκνευρισμένος είπε απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους όταν ξαναρωτήθηκε για τον πόλεμο:

«Ακούστε, πρέπει να σταματήσετε. Δεν είμαι πολιτικός, ειλικρινά. Αισθάνομαι άσχημα και μόνο που μιλάω για αυτό, διότι δεν έχω βιώσει πόλεμο. Αισθάνομαι άσχημα να μιλάω για αυτό, διότι είμαι προνομιούχος. Βρίσκομαι εδώ σε καθεστώς ειρήνης. Κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, αλλά πρέπει να σταματήσετε να μου κάνετε αυτές τις ερωτήσεις. Δεν έχω καμία απάντηση για εσάς».
«Είναι φρικτό. Δεν μπορεί να υπάρχει άλλη άποψη, αλλά γιατί εμείς να είμαστε πιο έξαλλοι από εσάς; Ο πόλεμος είναι εκεί έξω. Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα που γίνονται εκεί έξω. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Ο καθένας στην Ευρώπη ακούει φασαρία μιας κατάστασης που δεν αρέσει σε κανέναν. Ακόμα και έτσι προσπαθείς να πηγαίνεις στην δουλειά σου και να κάνεις το καλύτερο δυνατό».