Αλέγκρι: «Ευγνώμων ο Βλάχοβιτς στη Φιορεντίνα. Δεν ανησυχούμε για το παιχνίδι»

Ο προπονητής της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, αναφέρθηκε στην επιστροφή του Ντούσαν Βλάχοβιτς στη Φλωρεντία, ενόψει του αυριανού (2/3) αγώνα Κυπέλλου των «μπιανκονέρι» με αντίπαλο τη Φιορεντίνα.

Αλέγκρι: «Ευγνώμων ο Βλάχοβιτς στη Φιορεντίνα. Δεν ανησυχούμε για το παιχνίδι»

«Κόκκινο» χτυπάει το θερμόμετρο στη Φλωρεντία ενόψει του αυριανού (2/3) αγώνα της Φιορεντίνα με τη Γιουβέντους για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας.

Ένα παιχνίδι που είναι και το πρώτο ανάμεσα στους δύο συλλόγους μετά την αποχώρηση του Ντούσαν Βλάχοβιτς από τους «βιόλα» με προορισμό το Τορίνο και τους «μπιανκονέρι».

Σε δηλώσεις του για τον αγώνα, ο προπονητής της «Γηραιάς Κυρίας», Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, σημείωσε ότι περιμένει να αποδοκιμαστεί έντονα ο Σέρβος επιθετικός από τους οπαδούς της Φιορεντίνα και μεταξύ άλλων υπογράμμισε:

«Είναι ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου. Πιστεύω στην εξυπνάδα και την… κουλτούρα των οπαδών της Φιορεντίνα. Ο Βλάχοβιτς θα είναι για πάντα ευγνώμων στους οπαδούς και τη Φιορεντίνα, τον σύλλογο που του επέτρεψε να μετακομίσει στη Γιουβέντους.

Το παιχνίδι δεν μας προκαλεί ανησυχία. Υπάρχουν άλλα προβλήματα στον κόσμο, όπως ο πόλεμος. Το ματς είναι απλά ένας ωραίος ποδοσφαιρικός αγώνας».