Μπαρτσελόνα: Προφορική συμφωνία με Κρίστενσεν

Σε προφορική συμφωνία με την Μπαρτσελόνα φέρεται να έφτασε ο Αντρέας Κρίστενσεν ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Τσέλσι το προσεχές καλοκαίρι.

Μπαρτσελόνα: Προφορική συμφωνία με Κρίστενσεν

Οι ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα «ξεψάχνιζαν» εδώ και καιρό την μεταγραφική αγορά, προκειμένου να βρουν τον κατάλληλο για το κέντρο της άμυνας των «μπλαουγκράνα».

Παρά το γεγονός πως εδώ και αρκετό καιρό οι Καταλανοί δεν είχαν βρει το κατάλληλο προφίλ παίκτη, η αναζήτηση δεν σταμάτησε. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα ισπανικά δημοσιεύματα, το ιδανικό προφίλ παίκτη βρέθηκε στο πρόσωπο του Αντρέας Κρίστενσεν, ο οποίος αναμένεται να ενισχύσει τα μετόπισθεν.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ισπανικό δημοσίευμα, οι Ισπανοί διαπραγματεύονταν εδώ κι αρκετό χρονικό διάστημα την υπόθεση, η οποία όπως όλα δείχνουν θα κλείσει θετικά. Οι δύο πλευρές ήρθαν σε προφορική συμφωνία και αυτό που απομένει πια για το να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι μονάχα οι υπογραφές.

Ο Δανός στόπερ αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Τσέλσι το καλοκαίρι, και στη συνέχεια να υπογράψει με την Μπαρτσελόνα συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών.