Γιουβέντους: Συνεχίζονται οι τραυματισμοί, έναν μήνα εκτός ο Ζακαρία

Η Γιουβέντους θα στερηθεί τις υπηρεσίες του νεοαποκτηθέντος Ντένις Ζακαρία για τον επόμενο μήνα καθώς ο Ελβετός αντιμετωπίζει πρόβλημα στον προσαγωγό.

Γιουβέντους: Συνεχίζονται οι τραυματισμοί, έναν μήνα εκτός ο Ζακαρία

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο μέσος της Γιουβέντους, Ντένις Ζακαρία, επιβεβαίωσαν πως ο Ελβετός μέσος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τον επόμενο μήνα με τραυματισμό στον προσαγωγό.

Ο 25χρονος αποχώρησε τραυματίας στο 37’ της αναμέτρησης με την Έμπολι και στοχεύει να επιστρέψει μετά την διακοπή των εθνικών, στις 3 Απριλίου κόντρα στην Ίντερ.

Αυτό σημαίνει πως η Γιουβέντους θα στερηθεί τον Ζακαρία για τα ματς απένατι στην Φιορεντίνα για το Κύπελλο, έπειτα με την Σπέτσια και την Σαμπντόρια για το πρωτάθλημα, την ρεβάνς απέναντι στην Βιγιαρεάλ για τους «16» του Champions League και το τελευταίο ματς της «Γηραιάς Κυρίας» πριν την διακοπή κόντρα στην Σαλερνιτάνα.

Ο Μαξ Αλέγκρι αστειεύτηκε για τους συνεχείς τραυματισμούς της ομάδας του λέγοντας πως:

«Στο αναρρωτήριο έχουμε μόνο οκτώ κρεβάτια, θα πρέπει να προσθέσουμε το ένατο».

Η μεσαία γραμμή των «μπιανκονέρι» έχει πληγεί και με την απώλεια του ΜακΚένι ο οποίος ελπίζει να επιστρέψει τον Μάϊο στην δράση. Μόνοι διαθέσιμοι παίκτες στην μεσαία γραμμή είναι πλέον οι Λοκατέλι, Άρθουρ και Ραμπιό αλλά και ο 19χρονος Μιρέτι ο οποίος ανέβηκε στην πρώτη ομάδα από τον Ιταλό προπονητή λόγω της έκτακτης αυτής ανάγκης.

Παράλληλα, εκτός παραμένουν οι Ντιμπάλα, Ρουγκάνι, Μπερναντέσκι, Κιελίνι και Σάντρο αλλά και ο Κιέζα.