Tραυματίες παίκτες της Γκρέμιο από πέτρες που πέταξαν οπαδοί της Ιντερνασιόναλ στο πούλμαν τους!

Η Γκρέμιο δεν έλαβε μέρος στο ντέρμπι του Πόρτο Αλέγκρε, κόντρα στην Ιντερνασιονάλ, αφού παίκτες της τραυματίστηκαν από ρίψη πετρών κι αντικειμένων από οπαδούς της συμπολίτισσας προς το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της!

Tραυματίες παίκτες της Γκρέμιο από πέτρες που πέταξαν οπαδοί της Ιντερνασιόναλ στο πούλμαν τους!

Το ντέρμπι του Πόρτο Αλέγκρε μεταξύ Ιντερνασιονάλ και Γκρέμιο δεν διεξήχθη ποτέ αφού οπαδοί της πρώτης επιτέθηκαν με πέτρες στο πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της πρώτης, ενώ βρισκόταν καθ' οδόν για το ματς, τραυματίζοντας παίκτες της...

Η διοίκηση της Γκρέμιο αποφάσισε να μην συμμετέχει στον αγώνα μετά από τους τραυματισμούς παικτών της από τα θραύσματα των σπασμένων τζαμιών του λεωφορείου.

Μέσω ανάρτησης στα social media, η ομάδα του βραζιλιάνικου νότου δημοσίευσε φωτογραφίες από τις καταστροφές στο λεωφορείο, καθώς και τον Ματίας Βιγιασάντι, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο έπειτα από χτύπημα που δέχθηκε στο κεφάλι.

«Αντιμέτωποι με τη δειλή και παράλογη επίθεση που δέχθηκε η αποστολή μας, έχουμε ήδη κοινοποιήσει στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Βραζιλίας την απόφασή μας να μην παίξουμε το κλασικό», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η Γκρέμιο

Ο 25χρονος Παραγουανός μέσος υπέστη διάσειση, ενώ είχε τραύματα στο πρόσωπο και το ισχίο του, με αποτέλεσμα να περάσει τη νύχτα στο νοσοκομείο.