Κι η Τσεχία δεν θα παίξει με την Ρωσία στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ!

Μετά τις Πολωνία και Σουηδία ήταν η σειρά της Τσεχίας να γνωστοποιήσει, επίσημα, ότι δεν πρόκειται να τεθεί αντιμέτωπη της Ρωσίας για τα πλέι οφς του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ!

Κι η Τσεχία δεν θα παίξει με την Ρωσία στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ!

Το παράδειγμα των Ομοσπονδιών της Πολωνίας και της Σουηδίας ακολούθησε κι η αντίστοιχη της Τσεχίας που ανακοίνωσε ότι το αντιπροσωπευτικό της συγκρότημα δεν πρόκειται ν' αντιμετωπίσει την Εθνική Ρωσίας για τα πλέι οφς που οδηγούν στα τελικά του Παγκοσμιού Κυπέλλου του Κατάρ!

Οι Τσέχοι ποδοσφαιρικοί ιθύνοντες θέλησαν μ' αυτό τον τρόπο ν' αποδοκιμάσουν την Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία διευρύνοντας το πρόβλημα της UEFA αφού κι οι τρείς αντίπαλοι της «αρκούδας» στο 2ο «μονοπάτι» το οποίο αρχικά ήταν να διεξαχθεί (κατά τα 2/3 των αγώνων του) στη Ρωσία από τις 24 έως τις 29 Μαρτίου.

Το κείμενο της Τσεχικής ανακοίνωσης:

«Η Έκτακτη Εκτελεστική Επιτροπή της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Τσεχίας με πρόεδρο τον Πετρ Φούσεκ, πήρε τις ακόλουθες αποφάσεις κατά τη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 27 Φεβρουαρίου:

Εγκρίθηκε ομόφωνα η απόφαση ότι η εθνική Τσεχίας δεν θα παίξει σε καμία περίπτωση με την ομάδα της Ρωσίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Η Επιτροπή έδωσε εντολή έτσι ώστε να αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις με την UEFA και τη FIFA σχετικά με την απόφασή μας».