Τσέλσι: Έτοιμος και ο Τζέιμς για τον τελικό του League Cup

Ο Ρις Τζέϊμς προπονείται κανονικά και θέτει υποψηφιότητα για να παίξει για την Τσέλσι απέναντι στην Λίβερπουλ στον τελικό του League Cup

Τσέλσι: Έτοιμος και ο Τζέιμς για τον τελικό του League Cup

Ακόμη ένα τρόπαιο θέλει να κατακτήσει η Τσέλσι την φετινή χρονιά καθώς αντιμετωπίζει την Κυριακή (27/2, 18:30) την Λίβερπουλ στο «Γουέμπλεϊ» στον τελικό του League Cup.

Ο Ρις Τζέϊμς φαίνεται πως θα επιστρέψει στην δράση έπειτα από δύο μήνες λόγω κάκωσης στον μηριαίο. Ο τεχνικός των Πρωταθλητών Ευρώπης, Τόμας Τούχελ επιβεβαίωσε πως ο Άγγλος μπακ είναι κοντά στην επιστροφή του:

«Ο Τζέϊμς έδειξε εξαιρετικός στις δύο τελευταίες προπονήσεις. Θα περιμένουμε ακόμη μια και θα δούμε εάν είμαι αρκετά τρελός για να τον βάλω να παίξει ή εάν θα φανώ λογικός. Ειλικρινά φάνηκε τόσο δυνατός στην προπόνηση που με αναγκάζει να σκεφτώ να τον ξεκινήσω».

Ο Τζέϊμς κάνει σπουδαία σεζόν έχοντας 5 γκολ και 6 ασίστ σε 23 συμμετοχές φέτος.

Παράλληλα, ο Τούχελ είδε και τους Ζίγιες, Κόβασιτς να προπονούνται κανονικά:

«Όλοι προπονήθηκαν κανονικά την Παρασκευή (25/2) εκτός από τον Τσίσλγουελ, κάτι που μας χαροποιεί πολύ. Ο Ζίγιες και ο Κόβασιτς είναι καλά».

Οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν χτυπήσει στην νίκη των «μπλε» με 2-0 επί της Λιλ την περασμένη Τρίτη.

Τέλος, Ο Γερμανός προπονητής δεν αποκάλυψε ποιος θα υπερασπιστεί την εστία της Τσέλσι στον τελικό:

«Δεν υπάρχει λόγος να πάρω τώρα αυτήν την απόφαση. Ο Κέπα ήταν φανταστικός όσο έλειπε ο Μεντί. Το αξίζει (ο Κέπα), αλλά δεν πρέπει να αποφασίσω με βάση το συναίσθημα».

Υπενθυμίζουμε πως ο Γιούργκεν Κλοπ έχει ξεκαθαρίσει πως η Λίβερπουλ θα αγωνιστεί με τον αναπληρωματικό της τερματοφύλακα, Κουίβιν Κέλεχερ, κάτω από τα δοκάρια.