Τότι: «Διάβασα πολλά ψέματα για την οικογένειά μου. Προσέχετε, στη μέση υπάρχουν παιδιά»

Ο θρύλος της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι, διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες των τελευταίων ημερών περί χωρισμού του με την Ίλαρι Μπλάζι και για την ύπαρξη νέας συντρόφου στη ζωή του.

Τότι: «Διάβασα πολλά ψέματα για την οικογένειά μου. Προσέχετε, στη μέση υπάρχουν παιδιά»

Μία απάντηση έδωσε ο θρυλικός «καπιτάνο» της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι, στις φήμες των τελευταίων ημερών που έκαναν λόγο για κρίση στο γάμο του.

Δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο παλαίμαχος άσος της εθνικής Ιταλίας και των «τζιαλορόσι» ετοιμάζεται να τραβήξει χωριστούς δρόμους με τη σύζυγό του, Ίλαρι Μπλάζι, μετά από 17 χρόνια γάμου, όπως επίσης και το ότι βρήκε τη νέα του σύντροφο στο πρόσωπο της Νοέμι Μπόκι.

«Τις τελευταίες ώρες διάβασα πολλά πράγματα για μένα και κυρίως για την οικογένειά μου. Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούω fake news.

Απευθύνομαι σε όλους εσάς που γράφετε αυτά τα πράγματα: να προσέχετε επειδή στη μέση υπάρχουν παιδιά και θα πρέπει να τα σεβόμαστε. Και ειλικρινά έχω κουραστεί από το γεγονός να είμαι υποχρεωμένος να διαψεύδω», ανέφερε χαρακτηριστικά σε μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμός τα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Τότι.