Στεάουα: Δεν αφήνει τους εμβολιασμένους παίκτες να αγωνιστούν, η απάντηση της ρουμανικής κυβέρνησης

Ο ισχυρός άντρας της Στεάουα Βουκουραστίου, Τζίτζι Μπεκάλι, απαγορεύει στους παίκτες της ομάδας του που έχουν εμβολιαστεί για τον κορονοϊό να αγωνιστούν, προκαλώντας την αντίδραση της ρουμανικής κυβέρνησης.

Στεάουα: Δεν αφήνει τους εμβολιασμένους παίκτες να αγωνιστούν, η απάντηση της ρουμανικής κυβέρνησης

Την αντίδραση της ρουμανικής κυβέρνησης προκάλεσε η στάση του ιδιοκτήτη της Στεάουα Βουκουρεστίου, Τζίτζι Μπεκάλι, ο οποίος δεν αφήνει τους παίκτες που έχουν εμβολιαστεί για την πανδημία του κορονοϊού να αγωνιστούν.

«Θα γελάσετε, αλλά οι εμβολιασμένοι χάνουν δυνάμεις. Αυτό είναι κάτι επιστημονικό. Δεν το έχετε δει στην Κλουζ; Με τη Ραπίντ, οι παίκτες έμοιαζαν να λιποθυμούν. Όλοι οι εμβολιασμένοι χάνουν τη δύναμή τους. Το βλέπω και στους δικούς μου. Δεν επηρεάζει κάποιους, αλλά επηρεάζει τους μεγαλύτερους. Δεν έχετε δει τον Ντεάκ;», σημείωσε σχετικά.

Η απάντηση της κυβέρνησης της χώρας ήταν άμεση και μέσω των λογαριασμών της στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης σημείωσε:

«Οι εμβολιασμένοι ποδοσφαιριστές ΔΕΝ χάνουν δυνάμεις μετά τον εμβολιασμό κατά της Covid-19! Από ιατρικής και επιστημονικής άποψης, δεν υπάρχουν μελέτες που να υποστηρίζουν κάτι τέτοιο. Ο εμβολιασμός δεν επηρεάζει την απόδοση των ποδοσφαιριστών.

Από την άλλη, υπάρχουν αρκετές μελέτες που δείχνουν ότι η λοίμωξη από την Covid-19 αφήνει μακροπρόθεσμα επακόλουθα και αυτά μπορεί να επηρεάσουν την απόδοση των ποδοσφαιριστών».