Ρόμα: Δύο αγωνιστικές και πρόστιμο στον Μουρίνιο

Ο Ζοσέ Μουρίνιο τιμωρήθηκε δύο αγωνιστικές και πρόστιμο 20.000 ευρώ για τον προπηλακισμό του διαιτητή της αναμέτρησης ανάμεσα σε Ρόμα και Βερόνα.

Ρόμα: Δύο αγωνιστικές και πρόστιμο στον Μουρίνιο

Η Ρόμα θα πορευθεί χωρίς τον Ζοσέ Μουρίνιο αφού η πειθαρχική επιτροπή δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό για την συμπεριφορά του απέναντι στον διαιτητή της αναμέτρησης της Ρόμα με την Βερόνα.

Ο «special one» τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών και πρόστιμο, ο γυμναστής τερματοφυλάκων της Ρόμα, Νούνο Σάντος τιμωρήθηκε κι αυτός με δύο αγωνιστικές, ενώ ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους μέχρι της 8 Μαρτίου επιβλήθηκε στον γενικό διευθυντή της Ρόμα, Τιάγκο Πίντο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός της Ρόμα αποβλήθηκε από τον διαιτητή Λούκα Παϊρέτο για «προσβλητικούς χαρακτηρισμούς», ενώ κατηγορήθηκε ότι εισέβαλλε στον αγωνιστικό χώρο κινούμενος με απειλητικές διαθέσεις κατά του διαιτητή.

Ο Μουρίνιο φάνηκε από τις κάμερες να φωνάζει προς τον διαιτητή της αναμέτρησης: «σε έστειλε η Γιουβέντους», ενώ σύμφωνα με το φύλλο αγώνα ο Πορτογάλος κυνήγησε τον διαιτητή και στα αποδυτήρια, θέλοντας να διαμαρτυρηθεί για τις αποφάσεις του.