Τσέλσι: Ζητάει δανεικό τον Αζάρ από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι βρίσκονται σε συζητήσεις για να επιστρέψει το καλοκαίρι ο Έντεν Αζάρ στους «μπλε», αλλά με την μορφή δανεισμού από τους «μερένχες».

Τσέλσι: Ζητάει δανεικό τον Αζάρ από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Σε συζητήσεις βρίσκονται Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι για το μέλλον του Έντεν Αζάρ.

Μπορεί το συμβόλαιο του Βέλγου επιθετικού με τους «μερένχες» να ολοκληρώνεται το 2024, ωστόσο οι ιθύνοντες της «βασίλισσας» είναι πρόθυμοι να παραχωρήσουν τον παίκτη το καλοκαίρι.

Όπως υποστηρίζει το «Infinite Madrid», η Τσέλσι θέλει να πάρει πίσω στο Λονδίνο τον διεθνή άσο και βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη «βασίλισσα» ώστε να τον εντάξει το καλοκαίρι στο δυναμικό της με την μορφή δανεισμού.

Ο 31χρονος άσος αποχώρησε από τους λονδρέζους το καλοκαίρι του 2019 για να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ έναντι του ποσού των 115 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο στο διάστημα της παρουσίας του στους Μαδριλένους δεν δικαίωσε τις προσδοκίες και απουσίασε από πολλές αναμετρήσεις λόγω των συνεχών προβλημάτων τραυματισμού που αντιμετώπισε.

Την τρέχουσα περίοδο ο Αζάρ έχει πραγματοποιήσει 17 εμφανίσεις και έχει πετύχει μόλις ένα γκολ (στο Κύπελλο).

Επιπρόσθετα, το δημοσίευμα κάνει λόγο για ενδιαφέρον ενός ακόμα αγγλικού συλλόγου για την απόκτηση του Αζάρ, που όμως δεν κατονομάζεται.