Η Σαχτάρ προπονήθηκε κανονικά, παρά την έκρυθμη κατάσταση στο Ντονέτσκ...

Η καθημερινότητα της Σαχτάρ δεν άλλαξε παρά τις κοσμοϊστορικές εξελίξεις στην περιοχή, με την αναγνώριση της ανεξαρτησίας του Ντόνετσκ από την Ρωσία, με την ομάδα να προπονείται κανονικά... 

Η Σαχτάρ προπονήθηκε κανονικά, παρά την έκρυθμη κατάσταση στο Ντονέτσκ...

Ούτε η έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στο Ντόνετσκ και σ' όλη την περιοχή του Ντονμπάς, μετά την αναγνώριση της ανεξαρτητοποίησης της περιοχής από την Ρωσία, αλλάξε την καθημερινότητα της Σαχτάρ.

Η προπόνηση της ομάδας (πρώτη τη νέα χρονιά στη βάση της, αφού υπάρχει διακοπή αγωνιστικών δραστηριοτήτων λόγω χειμώνα και προετοιμασία σε θερμότερα κλίματα...) διεξήχθη κανονικά, ενόψει του αγώνα με τη Μέταλιστ στις 26 Φεβρουαρίου.

Παρά τις σειρήνες πολέμου που ηχούν (σ. ο Ουκρανικός στρατός ανακοίνωσε 2 νεκρούς και 12 τραυματίες από βομβαρδισμούς φιλορώσων μαχητών υπέρ της απόσχισης των ανατολικών περιοχών της χώρας...) η Σαχτάρ ξεκίνησε κανονικά την προετοιμασία της ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου (26/2) στέλνοντας, μέσω ανάρτησης στο Twitter, το δικό της μήνυμα «κανονικότητας».

«Η πρώτη προπόνηση της Σαχτάρ στην Ουκρανία το 2022. Με αδιάσπαστη προσοχή στον αγώνα με τη Μέταλιστ στις 26 Φεβρουαρίου!", αναφέρουν στη δημοσίευσή τους στο Twitter οι «ανθρακωρύχοι».