Κριστιάνο Ρονάλντο: Το 55% των οπαδών της Γιουνάιτεντ δεν τον θέλει στην ομάδα

Σε δημοσκόπηση του «Athletic» το 55% των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θέλει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην ομάδα την επόμενη σεζόν. Δείτε ποιον ψηφίζουν πολυτιμότερο παίκτη και ποιόν θέλουν για την τεχνική ηγεσία.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Το 55% των οπαδών της Γιουνάιτεντ δεν τον θέλει στην ομάδα

Απογοητευμένοι παρουσιάζονται οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τις εμφανίσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Σε δημοσκόπηση της ιστοσελίδας «Athletic» το 55% των φιλάθλων των «κόκκινων διαβόλων» δεν θέλει τον Πορτογάλο επιθετικό στην ομάδα την επόμενη περίοδο και όλο αυτό λίγες μόλις ημέρες μετά το δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας «Mirror», που ανέφερε ότι ο σύλλογος είναι πρόθυμος να αφήσει ελεύθερο τον διεθνή άσο στο τέλος της σεζόν αν ο τελευταίος αποφάσισε να αλλάξει ποδοσφαιρική «στέγη».

Παράλληλα, το 36% των ερωτηθέντων θεωρεί μέτριες τις εμφανίσεις του και το 18% ότι δεν έχει προσφέρει ουσιαστικά στον σύλλογο, ενώ πολυτιμότερο παίκτη επιλέγει το 59% τον Μπρούνο Φερνάντες.

Υπενθυμίζεται ότι ο 37χρονος επιθετικός έχει πετύχει φέτος 15 γκολ σε 29 εμφανίσεις του σε όλες τις διοργανώσεις, εκ των οποίων τα 9 ήταν σε 22 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Τέλος, όσον αφορά τον προπονητή που προτιμούν οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να αναλάβει τα «ηνία» της ομάδας από το καλοκαίρι, το 58% θέλει τον Έρικ Τεν Χάαγκ.

Ως γνωστόν, ο προπονητής του Άγιαξ βρίσκεται στη λίστα της αγγλικής ομάδας, η οποία βέβαια κοιτάει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και την περίπτωση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, που θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από την Παρί Σεν Ζερμέν και επιθυμεί να επιστρέψει στην Premier League.