Αγκουέρο: Θέλω να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο, αλλά φοβάμαι...

Την επιθυμία του να ξαναμπεί στο γήπεδο αγωνιζόμενος παραδέχθηκε σε συνέντευξη του ο Σέρχιο Αγκουέρο, όπως κι ότι φοβάται μην επιδεινώσει την υγεία του λόγω του καρδιολογικού προβλήματος με το οποίο διαγνώστηκε και τον οδήγησε στην απόσυρση...

Αγκουέρο: Θέλω να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο, αλλά φοβάμαι...

Παρότι προ ημερών ανακοίνωσε ότι θα πάει στο Κατάρ, για το Παγκόσμιο Κύπελλο, μαζί με την Εθνική Αργεντινής -όχι ως παίκτης αλλά ως μέλος του τεχνικού επιτελείου της - αυτό φαίνεται πως δεν αρκεί στον Σέρχιο Αγκουέρο, ο οποιος δυσκολεύεται να κόψει τον «ομφάλιο λώρο» του με το ποδόσφαιρο μετά την αναγκαστική του απόσυρση στο τέλος της περασμένης χρονιάς (15/12) ως απότοκο των καρδιολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Ο «Κουν» -που τελευταία φορά αγωνίστηκε στο κλάσικο της 30ης Οκτώβρη (σκοράροντας μάλιστα στην ήττα με 2-1 της Μπαρτσελόνα, στη Βαρκελώνη...), αισθανόμενος δυσφορία μετά το τέλος της αναμέτρησης η οποία τον οδήγησε στο νοσοκομείο και τη διάγνωση αρρυθμίας - μίλησε στο Tyc Sports.

Μάλιστα παραδέχθηκε, στο μέσο της πατρίδας του, πως πλέον φοβάται να παίξει ποδόσφαιρο...ενώ τόνισε πως το ερώτημα για το αν προήλθε από τον κορονοϊό ή το εμβόλιο παραμένει.

«Αυτό που συνέβη στην καρδιά μου ήταν πολύ περίεργο και ξαφνικό. Δεν ξέρουμε πραγματικά πώς συνέβη, θα συνεχίσω να ψάχνω μόνο για να μάθω την αλήθεια. Υπάρχει πάντα το ερώτημα αν ήταν λόγω του Covid-19 ή λόγω του εμβολίου. Ήμουν καλά σωματικά, συνέβη κάτι περίεργο», υποστήριξε αρχικά και πρόσθεσε εν συνεχεία:

«Σήμερα θέλω να παίξω, αλλά φοβάμαι. Εκπαιδεύτηκα όλη μου τη ζωή στο μέγιστο και σε υψηλό επίπεδο. Δεν βλέπω ποδόσφαιρο ή ειδήσεις, δεν με νοιάζει τι συμβαίνει. Επικεντρώνομαι σε αυτό που μου αρέσει περισσότερο: φίλους, συζητήσεις και συναντήσεις. Μου είπαν ότι ήμουν τυχερός γιατί θα μπορούσα εύκολα να πάθω έμφραγμα».