Μοράτα: «Να μείνω για πάντα στη Γιουβέντους»

Ο Άλβαρο Μοράτα εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει μόνιμα στην Γιουβέντους, στην οποία αγωνίζεται φέτος ως δανεικός από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μοράτα: «Να μείνω για πάντα στη Γιουβέντους»

Να παραμείνει στην πόλη του Τορίνο και να συνεχίσει να φορά τα χρώματα της Γιουβέντους και την επόμενη αγωνιστική περίοδο επιθυμεί ο Άλβαρο Μοράτα.

Ο Ισπανός επιθετικός αγωνίζεται την τρέχουσα σεζόν στους «μπιανκονέρι» με την κορφή δανεισμού από την Ατλέτικο Μαδρίτης, ωστόσο, όπως ξεκαθάρισε, πρόθεσή του είναι να συνεχίσει στη «Γηραιά Κυρία» και να μην επιστρέψει το καλοκαίρι στους «ροχιμπλάνκος».

«Μίλησα με τον (σ.σ. προπονητή) Αλέγκρι όταν έκλεισε το παράθυρο του Ιανουαρίου για την ομάδα και τις ιδέες του. Μου είπε ότι η άφιξη του Βλάχοβιτς θα με βοηθήσει και πράγματι αυτό αληθεύει.

Είμαι πολύ χαρούμενους που βρίσκομαι εδώ και αν εξαρτιόταν από μένα, θα ήμουν εδώ για πάντα. Πάντα ένιωθα πως είχα την εμπιστοσύνη του Αλέγκρι, είναι ο πρώτος που θα με ρωτήσει πράγματα και με ξέρει. Μου είπε ότι έπρεπε να μείνω και ότι με εμπιστεύεται, πρέπει να τον δικαιώσω στο χορτάρι», σημείωσε σχετικά.