Η Σπόρτινγκ αγοράζει με 9.000.000€ τον Βινάγκρε

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας προχωράει την υπόθεση του Ρούμπεν Βινάγκρε και βγάζει από το ταμείο της 9 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Γουλβς.

Η Σπόρτινγκ αγοράζει με 9.000.000€ τον Βινάγκρε

Στο φινάλε της θερινής μεταγραφικής περιόδου του 2020 ο Ολυμπιακός απέκτησε από τη Γουλβς τον Ρούμπεν Βινάγκρε με τη μορφή του δανεισμού. Ο Πορτογάλος μπακ δεν κατάφερε ποτέ να προσαρμοστεί στα ελληνικά δεδομένα και με την ερυθρόλευκη φανέλα έκανε 4 συμμετοχές στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Έτσι τον Ιανουάριο του 2021 ο Ολυμπιακός διέκοψε τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή και συνέχισε την καριέρα του στη Φαμαλικάο με νέο δανεισμό. Εκεί πήρε αρκετά παιχνίδια στα πόδια του και το περασμένο καλοκαίρι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ήταν η ομάδα που χτύπησε την πόρτα του.

Τα «λιοντάρια» απέκτησαν τον Βινάγκρε δανεικό για έναν χρόνο με τον ποδοσφαιριστή να κάνει 13 συμμετοχές με τη φανέλα της. Ειδικά στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου ο 22χρονος είχε πολύ σημαντικό ρόλο στη Σπόρτινγκ. Στη συνέχεια ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς με αποτέλεσμα να μείνει πίσω.

Παρόλα ο Ρούμπεν Αμορίμ έχει σχηματίσει πολύ καλή γνώμη για τον ποδοσφαιριστή και όπως αποκάλυψε ο ίδιος η Σπόρτινγκ έχει ήδη ξεκινήσει διαδικασία προκειμένου να προχωρήσει στην απόκτηση του. Σύμφωνα και με τα πορτογαλικά Μέσα η ομάδα της Λισαβόνας είναι έτοιμη να βγάλει από το ταμείο της 9 εκατ. ευρώ προκειμένου να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή από τη Γουλβς.

«Ο Ρούμπεν αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του πρότζεκτ της Σπόρτινγκ. Πραγματικά πιστεύουμε σε εκείνον και για αυτό τον λόγο έχουμε ξεκινήσει τις διαδικασίες για να τον αγοράσουμε και επίσημα. Υπολογίζουμε πολύ σε εκείνον για αυτό και μέχρι το καλοκαίρι θα τον έχουμε αποκτήσει, ενώ και ο ίδιος θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο 5ετους διάρκειας», ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του ο Ρούμπεν Αμορίμ επιβεβαιώνοντας πως η Σπόρτινγκ κινείται για την απόκτηση του Βινάγκρε.